Πρόσωπα: Eτοιμάζεται το σίκουελ του “Μy big Greek fat wedding”

Πρόσωπα: Eτοιμάζεται το σίκουελ του “Μy big Greek fat wedding”

1' 29" χρόνος ανάγνωσης

Σας λέει  κάτι το όνομα «Τούλα Πορτοκάλος»; Μαντέψατε σωστά: το σίκουελ του«Μy big Greek fat wedding» βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Guardian. Η νέα ταινία της Νία Βαρντάλος  (φωτ.) θα έχει πάλι στο επίκεντρο της πλοκής της ένα γάμο, που θα συγκεντρώσει ξανά το τρομερό σόι της φοβερής και τρομερής Τούλας. Στο σίκουελ εμφανίζεται ξανά ο Τζον Κόρμπετ, ως ο Αμερικάνος σύζυγος της Βαρντάλος, που έμαθε πολλά ελληνικά χούγια.

…Είναι ο πλέον σημαντικός Γάλλος ζωγράφος, του οποίου τα έργα, που υμνούν το μαύρο χρώμα, σπάνε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασίες. Θαλερός και δραστήριος, ο 94χρονος Πιερ Σουλάζ ζωγραφίζει κάθε μέρα στο ατελιέ του στο Καρτιέ Λατέν του Παρισιού. Η πιο πρόσφατη ενότητα των έργων του θα φιλοξενηθεί σε μια έκθεση σε δύο νεοϋορκέζικες γκαλερί τον Ιούνιο και αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση, παρότι το αμερικανικό κοινό δεν τον γνωρίζει τόσο καλά.

…Με τον έβδομο προσωπικό του δίσκο (βιβλίο και cd) στον οποίο και πάλι υμνεί τον έρωτα ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής επιστρέφει στο προσκήνιο. Με τίτλο «Αισθηματική ηλικία» σε ποίηση και στίχους των Νίκου-Αλέξη Ασλάνογλου, Ναπολέοντος Λαπαθιώτη, Μιχάλη Γκανά και Σωτήρη Τριβιζά και ερμηνευτή τον Θοδωρή Βουτσικάκη που εμφανίζεται για πρώτη φορά στη δισκογραφία. Η «Αισθηματική Ηλικία» είναι ένας κύκλος τραγουδιών που αναφέρεται στην εποχή του έρωτα και της απώλειάς του. Το βιβλίο-cd κυκλοφορεί από τις εκδόσεις του πολιτιστικού φορέα «Η Τέχνη στο Παλιό Λιοτρίβι». Για την «εποχή της αθωότητας» από τον Δημήτρη Μαραμή…

…«Το πισώπλατο μαχαίρωμα έχει αρχίσει να επουλώνεται» δήλωσε μελοδραματικά ο Κουέντιν Ταραντίνο σχετικά με το εγκαταλελειμμένο πρότζεκτ του «Hateful Eight», το οποίο άφησε στην άκρη μετά τη διαρροή στοιχείων του σεναρίου πριν από μερικούς μήνες. Ωστόσο φαίνεται πως ο βιρτουόζος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη και τελικά θα συνεχίσει την παραγωγή του νέου του γουέστερν που όπως είναι λογικό περιμένουν με ανυπομονησία οι απανταχού θαυμαστές.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT