Πρόσωπα: Νοσηλεύεται στη Ρόδο η Μαριάν Φέιθφουλ

Πρόσωπα: Νοσηλεύεται στη Ρόδο η Μαριάν Φέιθφουλ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης

Στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τραυματισμό της στο πόδι η Μαριάν Φέιθφουλ (φωτ.). Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια της ροκ, μπλουζ και τζαζ σκηνής είχε ένα ατύχημα στο «Νησί των Ιπποτών», το οποίο επιλέγει συχνά για τις διακοπές της, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της. Πάντως η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν απόλυτα επιτυχής ενώ στο πλευρό της βρίσκονται φίλοι και συνεργάτες.

…Εφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η ηθοποιός Δήμητρα Σερεμέτη. Γνωστή από τους ρόλους της στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο συμμετείχε σε περισσότερες από σαράντα ταινίες δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως ο Βασίλης Αυλωνίτης, ο Λάμπρος Κωσταντάρας και η Τζένη Καρέζη ενώ ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Κώστα Παπαχρήστου.

…Πολλά υποσχόμενος ο Βρετανός τραγουδιστής Σαμ Σμιθπου φαίνεται να έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού αλλά και το ενδιαφέρον των κριτικών. Μόλις 21 έτών, κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ, με το παρθενικό του άλμπουμ «In the lonely hour», που πούλησε πάνω από 101.000 αντίτυπα μέσα στις επτά πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του. Εκθρόνησε το άλμπουμ των Coldplay με τόιτλο «Ghost Stories».

…Παρουσίαζε επί δεκαετίες το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του BBC, Newsnight. O Tζέρεμι Πάξμαν έχει δημιουργήσει μια δική του «σχολή» συνεντεύξεων, για το πείσμα και την επιθετικότητά του. Ως μέλος της κριτικής επιτροπής του βραβείου ποίησης Forward, τα έβαλε και με τους σύγχρονους ποιητές που είναι σαν να γράφουν ποίηση για να την διαβάζουν μεταξύ τους και όχι για το λογοτεχνικό κοινό.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT