Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης

Νέο κινηματογραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Χριστόφορος Παπακαλιάτης  (φωτ.). Μετά την επιτυχία που σημείωσε η ταινία «Αν», ο Παπακαλιάτης επιστρέφει με μια ερωτική τριλογία που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα του σήμερα. Στο νέο αυτό εγχείρημα συμπράττουν ηθοποιοί από τη Συρία, την Ευρώπη αλλά και την Αμερική. Πρωταγωνιστικούς ρόλους στην πρώτη ιστορία της ταινίας κρατούν ο Μηνάς Χατζησάββας, η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο Tawfeek Barhom. Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου.

…Λύπη προκάλεσε η είδηση ότι ο ηθοποιός που υποδυόταν τον λυκάνθρωπο Φρένριρ Γκρέιμαχ στις ταινίες Χάρι Πότερ Ντέιβ Λεγκένο βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στο Death Valley της Καλιφόρνιας σε ηλικία 50 ετών. Ο θάνατός του αποδίδεται στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή. Η σορός του Βρετανού ηθοποιού βρέθηκε από πεζοπόρους που έτυχε να περνούν από το συγκεκριμένο σημείο το πρωί της Κυριακής. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του ηθοποιού.

…Τελικά δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια η Αντζελίνα Τζολί και ετοιμάζει άμεσα την απάντηση της διά της νομικής οδού. Κατηγορεί τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail για καταπάτηση της ιδιωτικής της ζωής μετά τη δημοσίευση του γνωστού βίντεο που δείχνει την ίδια, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα της. Πάντως το εν λόγω βίντεο έχει ήδη αφαιρεθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της Daily Mail. Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται το ταμπλόιντ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ που τους κατηγόρησε για υποκίνηση θρησκευτικής βίας.

…Πλήθος επωνύμων στην προχθεσινή γιορτή της Νάνας Μούσχουρη στο Ηρώδειο με αφορμή την συμπλήρωση 80 ετών τον Οκτώβριο που μας έρχεται. Ομολογουμένως, πάντως, την παράσταση έκλεψε η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μετά το τέλος της συναυλίας περικυκλώθηκε από θαυμαστές που της ζητούσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους. Με ζωντάνια που θα ζήλευαν πολύ νεότερές της, δεχόταν πρόθυμα τις προσκλήσεις και πόζαρε χαμογελαστή δίπλα σε ανθρώπους που μόλις είχε γνωρίσει.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT