Πρόσωπα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης

Καρφίτσα δεν έπεφτε και προχθές στο θέατρο Ολύμπια, στην τελευταία παράσταση του «Ετσι κάνουν όλες», που υπήρξε μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία της Λυρικής Σκηνής. H υπέροχη όπερα του Μότσαρτ στην ευφυή σκηνοθεσία της Ροδούλας Γαϊτάνου είχε τρεις διανομές, η μία καλύτερη από την άλλη. Προχθές, καταχειροκροτήθηκαν όλοι – και δικαίως- οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Ελαμψε η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη στον ρόλο της Ντεσπίνα. Εξαίρετοι και οι υπόλοιποι ρόλοι που απέδωσαν ο Δημήτρης Κασιούμης, η Μαρία Μητσοπούλου, η Αρτεμις Μπόγρη, ο Χάρης Ανδριανός και ο Βασίλης Καβάγιας.

… Παραμένει μετέωρη η κατάσταση στο ΕΜΣΤ, μετά την άρνηση της Αννας Καφέτση να υποβάλει εγγράφως την παραίτησή της, με το επιχείρημα ότι δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό, συνεπώς το υπουργείο οφείλει να εξηγήσει δημοσίως τους λόγους της αποπομπής της. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τασούλας είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. του μουσείου με το οποίο η ιδρυτική διευθύντρια έχει έρθει σε αντιπαράθεση. Αναμένουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς το υπουργείο Πολιτισμού θα πρέπει να ανακοινώσει το διάδοχο σχήμα, έτσι ώστε να δρομολογηθούν και οι τελικές εξελίξεις για να μπορέσει επιτέλους να ανοίξει το μουσείο.

… Ορισμένες φορές οι διάσημοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους. Και μάλιστα είναι εκατοντάδες τα περιστατικά όπου τη νύφη την έχει πληρώσει κάποιος απλός πολίτης. Η τέως τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος Cranberries, η Ντολόρες Ο’ Ρίορνταν, συνελήφθη από την αστυνομία στο αεροδρόμιο Σάνον της Ιρλανδίας μετά την καταγγελία ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε αεροσυνοδό. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει βάση η κατηγορία αυτή ή περισσότερες λεπτομέρειες που να αφορούν την υπόθεση.

Πώς αντιστέκεται κάποιος στη λαίλαπα της ξαφνικής δόξας; Αφού έδωσε σάρκα και οστά στον τηλεοπτικό Σέρλοκ Χολμς, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς διακρίθηκε για το υποκριτικό του ταλέντο, υποδυόμενος τον Αλαν Τούρινγκ. Δήλωσε σε συνέντευξή του ότι για να ηρεμεί σχεδιάζει και περνάει αρκετή ώρα με τους αγαπημένους του ανθρώπους, έτσι ώστε να μη χάσει την αίσθηση του μέτρου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT