Πρόσωπα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης

Για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό θα τραγουδήσει τον ερχόμενο Ιούνιο ο Ρόμπι Ουίλιαμς (φωτ.). Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Didi Music, ο διάσημος Αγγλος συνθέτης και τραγουδιστής θα εμφανιστεί στις 20 Ιουνίου στο Terra Vibe Park στο πλαίσιο του Rockwave Festival, που το 2015 συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας. Ο πιο επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία, έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική ως μέλος των Take That σε ηλικία 16 ετών και σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 77 εκατ. δίσκους παγκοσμίως.

…Νέο υλικό από τον κόσμο του Χάρι Πότερ δημοσιεύει η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στην ιστοσελίδα της Pottermore.com. Κάθε μεσημέρι μέχρι τα Χριστούγεννα, οι φανατικοί θαυμαστές του νεαρού μάγου θα αποκτούν πρόσβαση σε ολοκαίνουργιες ιστορίες για τους ήρωες της διάσημης σειράς βιβλίων, αλλά και αδημοσίευτες πληροφορίες σχετικά με τοπόσημα, όπως η παμπ «Το Ραγισμένο Τσουκάλι», χτισμένη γύρω στο 1500 μαζί με την «υπόλοιπη οδό μαγείας» και «ορατή στα μάτια των Μαγκλ μέχρι τη θέσπιση του Διεθνούς Νόμου περί Μυστικότητας Μάγων».

…Ενας από τους σημαντικότερους Καταλανούς χορογράφους της γενιάς του, ο Pere Faura θα βρίσκεται στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει τα έργα του «Striptease» και «On Fire» στο Bυρσοδεψείο (Ορφέως 174), στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής σε συνεργασία με το Antic Teatre της Ισπανίας. Μετά την παράσταση ο ταλαντούχος χορευτής και χορογράφος θα συνομιλήσει με το κοινό, ενώ την Πέμπτη θα συναντηθεί με Ελληνες καλλιτέχνες.

…«Θρησκεία και Δημοκρατία» είναι το θέμα της διάλεξης που θα δώσει σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Σταύρος Ζουμπουλάκης, πρόεδρος του Δ.Σ. του Λυμπεροπουλείου Ιδρύματος «Αρτος Ζωής», στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών «Θρησκεία στον σύγχρονο κόσμο». Ο συγγραφέας θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «Πού βρίσκεται η σχέση Εκκλησίας και Δημοκρατίας σήμερα;», «σε τι οφείλεται η αντίθεση της χριστιανικής Εκκλησίας προς τη Δημοκρατία, κατά τους Νεότερους Χρόνους» και «τι ισχύει εν προκειμένω για τις άλλες θρησκείες και ιδιαίτερα για το Ισλάμ;».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT