Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης

Ποιος είπε ότι ένα σπασμένο πόδι μπορεί να διακόψει μια καλή ροκ συναυλία; Σίγουρα πάντως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Ντέιβ Γκρολ (φωτ.), τον κιθαρίστα και τραγουδιστή των Foo Fighters, οποίος παραπάτησε και έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια της συναυλίας της μπάντας στο Γκέντεμποργκ της Σουηδίας. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο, και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα παρασκήνια, ο Γκρολ επέστρεψε στη σκηνή -καθισμένος αυτή τη φορά- για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εν μέσω γενικής αποθέωσης.

(…) Τη γνωρίσαμε από τον ρόλο της στο πολύ ιδιαίτερο «Εμφυτο ελάττωμα» του Πολ Τόμας Αντερσον. Η Βρετανίδα Κάθριν Γουότερστον είναι τώρα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο πρίκουελ της σειράς «Χάρι Πότερ», υπό τον τίτλο «Φανταστικά πλάσματα και πού να τα βρείτε», βασισμένο επίσης σε βιβλίο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Η συγγραφέας μάλιστα θα επιμεληθεί η ίδια το σενάριο -για πρώτη φορά- ενώ δίπλα στην 35χρονη ηθοποιό θα βρεθεί ο επίσης Βρετανός και βραβευμένος με Οσκαρ Εντι Ρεντμέιν.

(…) Κάποιες αξίες είναι σε αυτόν τον κόσμο… αδιάσειστες. Μια από αυτές είναι και ο «Εξολοθρευτής» και, ύστερα από το διάλειμμα του 2009 -τότε πρωταγωνίστησε ο Κρίστιαν Μπέιλ-, ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιστρέφει για το νέο κεφάλαιο υπό τον τίτλο «Genisys». Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, αν και στα 68 του, δηλώνει πως είναι σε εξαιρετική φόρμα και στα γυρίσματα «έφαγε αρκετό ξύλο». Στο πλευρό του θα είναι η ανερχόμενη Εμίλια Κλαρκ, γνωστή από τον ρόλο της στο «Game of Thrones».

(…) Πενήντα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την ηχογράφηση ενός από τα πιο σπουδαία (από άποψη επιρροών) τραγούδια στην ιστορία της μουσικής. Ο λόγος για το «Like a Rolling Stone» του Μπομπ Ντίλαν. Στο μεταίχμιο ανάμεσα στη φολκ κληρονομιά και τον αναδυόμενο ηλεκτρικό ήχο, το κομμάτι ενέπνευσε χιλιάδες δημιουργούς ενώ το μουσικό περιοδικό Rolling Stone το έχει ανακηρύξει στη σχετική του λίστα ως το «καλύτερο τραγούδι» όλων των εποχών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT