Πρόσωπα

1' 28" χρόνος ανάγνωσης

Δεν είναι παρά μία αδιάφορη μονοκατοικία δύο υπνοδωματίων στα προάστια του Νιου Τζέρσεϊ, όμως οι υποψήφιοι αγοραστές της ελάχιστα ενδιαφέρονται για την αντικειμενική της αξία: το σπίτι όπου ο Μπρους Σπρίνγκστιν (φωτ.) έγραψε ολόκληρο το θρυλικό άλμπουμ «Born to Run», το 1975, διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 260 χιλιάδων ευρώ, δηλαδή έως και 100 χιλιάδες ευρώ ακριβότερα από αντίστοιχα ακίνητα της περιοχής.

(…) Οι «συνηθισμένοι» άνθρωποι συχνά αναγκάζονται να πληρώσουν για να βελτιώσουν τη σιλουέτα τους, αλλά διασημότητες σαν την Οπρα Γουίνφρεϊ εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την περιουσία τους. Η πρώτη μαύρη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο αποφάσισε να στηρίξει τη «Weight Watchers», όχι μόνο δηλώνοντας ανοιχτά την πρόθεσή της να ακολουθήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά και αγοράζοντας το 10% των μετοχών της εταιρείας. Μέσα σε ένα 24ωρο, η τιμή της μετοχής υπερδιπλασιάστηκε, αποδίδοντας στην Οπρα πάνω από 60 εκ. ευρώ.

(…) Με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της Τζόνι Μίτσελ υποστήριξε η φίλη της και τραγουδίστρια Τζούντι Κόλινς, γράφοντας στο facebook. Η Καναδή τραγουδοποιός βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της τον περασμένο Μάρτιο, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, και αυτήν τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία αποκατάστασης. Τον Ιούνιο, ο επίσης τραγουδιστής και τέως εραστής της Μίτσελ, Ντέιβιντ Κρόσμπι, είχε δηλώσει ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση και ανίκανη να μιλήσει.

(…) Για τη «σκοτεινή πλευρά της δόξας» μίλησε στο Newsbeat ο Βιν Ντίζελ, καταδικάζοντας την πρακτική των περιοδικών να εξευτελίζουν διασημότητες επειδή δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα ομορφιάς του Χόλιγουντ. Στις αρχές του μήνα, φωτογραφίες που απεικονίζουν τον 48χρονο να καπνίζει ημίγυμνος σε ένα μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μαϊάμι έκαναν τον γύρο του κόσμου αποσπώντας κακεντρεχή σχόλια. «Νιώθω οίκτο για τους ανθρώπους που πρέπει να μειώνουν τους άλλους για να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT