Πρόσωπα: Ο Bill Wyman παραμένει θαλερός και δραστήριος

Πρόσωπα: Ο Bill Wyman παραμένει θαλερός και δραστήριος

1' 35" χρόνος ανάγνωσης

Εγινε μέλος των θρυλικών Rolling Stones το 1962. Ακόμα δεν είχαν γίνει διάσημοι και έκαναν μονάχα εμφανίσεις σε μικρά κλαμπ. Αφησε το γκρουπ το 1993 για να πραγματοποιήσει τα δικά του μουσικά σχέδια. Και σήμερα στα 79 του χρόνια παραμένει θαλερός και δραστήριος. Ο Bill Wyman (φωτ.) διαγνώσθηκε πρόσφατα με καρκίνο του προστάτη, αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα του δημοφιλούς μουσικού είναι πλήρως αντιμετωπίσιμο, όπως είπαν οι γιατροί του. Το μόνο που ζήτησε ο ίδιος και η οικογένειά του από τα ΜΜΕ είναι να υπάρξει σεβασμός στην ιδιωτικότητά του.

(…) Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά του στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, χθες στη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Εϊπίδης. Eνας μικρός λυγμός έσπασε τη φωνή του, καθώς, αφήνοντας πίσω όποιες πικρίες, μιλούσε ως «περήφανος πατέρας» για το «αξιόλογο, ενήλικο πια, παιδί του». «Υστερα από 18 χρόνια, οποιαδήποτε αποχώρηση είναι δύσκολη. Είναι σαν να αφήνεις την οικογένειά σου. Δεν μπορώ να προβλέψω αν θα είμαι σε κάποια θέση μετά το Φεστιβάλ. Σε κάθε περίπτωση θα φύγω με καλές αναμνήσεις. Ελπίζω αυτές τις αναμνήσεις να τις διατηρήσετε κι εσείς». Δύσκολοι αποχαιρετισμοί. Για όλους. Βαθιά και αμοιβαία η συγκίνηση.

(…) Είναι η σπουδαιότερη έκθεση τέχνης στον κόσμο. Και όποιος καλλιτέχνης αναλάβει να εκπροσωπήσει την πατρίδα του στη διάσημη Μπιενάλε της Βενετίας φέρει ένα ειδικό βάρος ανάμεσα στους συναδέλφους του. Η Βρετανία ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι την ευθύνη αυτή θα έχει η γλύπτρια Φιλίντα Μπάρλοου που κάνει μνημειακές συνθέσεις από ευτελή υλικά. Το ευρύ κοινό έχει δει τη δουλειά της σε μια τεράστια εγκατάσταση στην Τέιτ Μόντερν στη Νότια Οχθη του Τάμεση. Πρόκειται για σημαντική καλλιτέχνιδα που έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους.

(…) Να αναζωπυρώσει την κουβέντα γύρω από το όνομα του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ στη μετά Ντάνιελ Γκρεγκ εποχή θέλησε ο Τομ Χίντλεστον. Ο Βρετανός ηθοποιός δήλωσε παραπάνω από πρόθυμος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μιας και όπως είπε, εκτός των άλλων, είναι και ο ίδιος φαν του Πράκτορα 007.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT