Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης

Tην περίμεναν όλοι για πολύ καιρό και επιτέλους φάνηκε στη μικρή οθόνη. Ο λόγος για τη συνέχεια της υπέροχης σειράς του BBC «Sherlock», η οποία έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στις γιορτινές ημέρες με πάνω από 8 εκατομμύρια τηλεθεατές. Πρωταγωνιστούν ξανά ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (φωτ.) και ο Μάρτιν Φρίμαν ως το διάσημο δίδυμο του τρομερού ντετέκτιβ με τον Γουάτσον που δεν αφήνουν καμιά υπόθεση χωρίς λύση. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών στην τηλεόραση, που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς.

(…) Ποιος είπε ότι το να είσαι σταρ σήμερα δεν χρειάζεται να περνάς κακουχίες όπως οι ηθοποιοί της προηγούμενης γενιάς, που εργάζονταν σκληρά για την επιτυχία ενός ρόλου; Ο Ανταμ Ντράιβερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Silence», χρειάστηκε να χάσει πολλά κιλά για να υποδυθεί τον ιησουίτη ιεραπόστολο που πάει στην Ιαπωνία. Ομως ήταν συνηθισμένος στη σκληραγώγηση καθώς είχε καταταγεί ως πεζοναύτης και θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα στον στρατό εάν δεν είχε ένα ατύχημα με ποδήλατο, που του προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό.

(…) Το 2016 μας πήρε πολλούς από τους αγαπημένους μας μουσικούς. Ομως οι απώλειές τους είχαν μια θετική συνέπεια στη δισκογραφική αγορά, που δεν θα φανταζόταν εύκολα κάποιος: την άνοδο των πωλήσεων του βινυλίου. Η περασμένη χρονιά είχε τη μεγαλύτερη σοδειά των τελευταίων ετών, χάρις στη διάθεση των ανθρώπων να τιμήσουν τους μουσικούς που έφυγαν αγοράζοντας πραγματικούς δίσκους και όχι απλώς «κατεβάζοντας» τραγούδια. Νικητής ο Ντέιβιντ Μπόουι στη μεταθανάτια πια καριέρα του.

(…) Ποια είναι μία από τις πλέον αναμενόμενες εκθέσεις της χρονιάς που μόλις μπήκε; Ο Ντέμιεν Χερστ  ετοιμάζεται να κατακτήσει τη Βενετία με μια διπλή έκθεση σε χώρους του Γάλλου συλλέκτη Φρανσουά Πινό. Η Πούντα ντε λα Ντογκάνα και το Παλάτσο Γκράσι θα γεμίσουν από θαυμαστές του τρομερού αγοριού της βρετανικής τέχνης, που πάντα ταράζει τα νερά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT