Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Ιρανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Ασγκάρ Φαραντί (φωτ.) να «μποϊκοτάρει» τα Οσκαρ, ακόμη κι αν του δοθεί ειδική άδεια εισόδου στις ΗΠΑ, γνωστές προσωπικότητες του βρετανικού σινεμά ζητούν την άδεια να προβάλουν το υποψήφιο για Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας φιλμ του, «The Salesman», έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο την ημέρα απονομής των βραβείων. Τη σχετική επιστολή υπογράφουν, μεταξύ άλλων, η Τζούλι Κρίστι, η Κίρα Νάιτλι και ο Τέρι Γκίλιαμ. «Θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας ως μέλη της κοινότητας κινηματογραφιστών του Λονδίνου, μιας πόλης ταυτισμένης με τις αξίες της ανεκτικότητας, της συμπόνοιας και της πολυπολιτισμικότητας, να εκφράσουμε δημόσια διαμαρτυρία στην αμερικανική κυβέρνηση», αναφέρουν.

(…) Τον τίτλο της χειρότερα ενδεδυμένης σταρ στην απονομή του αμερικανικού σωματείου ηθοποιών (Screen Actors Guild) απέσπασε, τουλάχιστον σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter, η Νικόλ Κίντμαν, η οποία εμφανίστηκε στην τελετή φορώντας μια εκτυφλωτικά πράσινη τουαλέτα με κεφάλια παπαγάλων στους ώμους. Ωστόσο, πολλοί από τους προσκεκλημένους προτίμησαν να τραβήξουν την προσοχή εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο διάταγμα απαγόρευσης εισόδου του Τραμπ, όπως η ηθοποιός Jocelyn Towne, που έγραψε στο ντεκολτέ της τη φράση «Αφήστε τους να μπουν».

(…) Τα 50 χρόνια τους στον χώρο του θεάματος θα γιορτάσουν τα τέσσερα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος Jackson 5 με μία συναυλία στο Oxfordshire τον ερχόμενο Ιούνιο. Οι αδελφοί Ζερμέν, Τίτο, Τζάκι και Μάρλον θα ερμηνεύσουν ανανεωμένες εκδοχές όλων των επιτυχιών τους, όπως το «I Want You Back» (1970), με τον νεαρό Μάικλ στα πρώτα φωνητικά. Τα αγόρια της οικογένειας Τζάκσον εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά το 1964 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 1967.

(…) Σε ηλικία 68 ετών πέθανε το Σάββατο ο κιμπορντίστας των Black Sabbath, Τζεφ Νίκολς, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά με το θρυλικό συγκρότημα στο άλμπουμ «Heaven and Hell», το 1980, αλλά «χρίστηκε» επίσημα μέλος της μπάντας έξι χρόνια αργότερα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT