Πρόσωπα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης

Οι εκατομμύρια λάτρεις του Μπόλιγουντ στο Πακιστάν δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη νέα ταινία με τον Ινδό σούπερ σταρ Sha Rukh Khan  (φωτ.), «Raees», καθώς η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να μην επιτρέψει την προβολή της με το επιχείρημα ότι αναπαριστά τους μουσουλμάνους ως «εγκληματίες και τρομοκράτες». Στο μεταξύ, στα στούντιο του ινδικού Χόλιγουντ εξετάζεται το ενδεχόμενο να απαγορευθεί η συμμετοχή Πακιστανών ηθοποιών στις μελλοντικές παραγωγές, παρότι ορισμένοι από τους πλέον δημοφιλείς ηθοποιούς (μεταξύ των οποίων και η συμπρωταγωνίστρια του Κhan στο νέο φιλμ, Mahira Khan) είναι πακιστανικής καταγωγής.

(…) «Eίμαι περήφανη για την εμφάνισή μου, θα έπρεπε κι εσείς να νιώθετε το ίδιο», ήταν η απάντηση της Lady Gaga στους χρήστες του Διαδικτύου που έκαναν αρνητικά σχόλια για το σώμα της μετά τη συναυλία της στο αμερικανικό Super Bowl. «Aγνοείστε την κριτική, όποιοι κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε», συμβούλεψε τους θαυμαστές της μέσω του Ιnstagram. «Μπορώ να σας δώσω εκατομμύρια λόγους, γιατί δεν χρειάζεται να ικανοποιήσετε τις ανάγκες κανενός για να πετύχετε. Να είστε εσείς, χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό κάνουν οι πρωταθλητές».

(…) Την πρώτη του περιοδεία μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του, τον Ιούλιο του 2015, σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ο Νικ Κέιβ. Ο Αυστραλός τραγουδιστής και συνθέτης θα δώσει πέντε συναυλίες στη Βρετανία το ερχόμενο φθινόπωρο και εν συνεχεία θα περιοδεύσει στην Ευρώπη. «Βρεθήκαμε σε ένα παράξενο μέρος. Βγαίνω στην επιφάνεια και ανοιγοκλείνω τα μάτια μου στο φως… Είναι ωραίο να παίζω ξανά μουσική», δήλωσε στο περιοδικό New Musical Express.

(…) Μια ταινία εμπνευσμένη από την ερωτική σχέση της Βιρτζίνια Γουλφ με την ποιήτρια, μυθιστοριογράφο και κηπουρό Βίτα Σάκβιλ-Ουέστ θα σκηνοθετήσει η Chanya Button με πρωταγωνίστρια την Εβα Γκριν. Οι δύο συγγραφείς συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1922 και η σχέση τους διήρκεσε πάνω από μια δεκαετία. Μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο γιος της Σάκβιλ-Ουέστ, Νίγκελ Νίκολσον, περιέγραψε το μυθιστόρημα της Γουλφ «Ορλάντο» ως τη μεγαλύτερη και πιο γοητευτική ερωτική επιστολή στην ιστορία της λογοτεχνίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT