Salma Hayek: Η… όμορφη στροφή στην καριέρα της!

Salma Hayek: Η… όμορφη στροφή στην καριέρα της!

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Salma Hayek είναι μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς που έχουν περάσει από τη μεγάλη οθόνη. Μπορεί να έγινε γνωστή στο Hollywood ως η καυτή Λατίνα σταρ, όμως σήμερα η 47χρονη ηθοποιός μητέρα μιας 6χρονης κόρης, κατάφερε να εκμεταλλευτεί εμπορικά τα φυσικά της κάλλη.

Η εντυπωσιακή Hayek τον περασμένο Νοέμβριο λάνσαρε την πρώτη της σειρά καλλυντικών  Nuance Salma Hayek και πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του NewBeauty Magazine. Η κάμερα μπήκε στα backstage της φωτογράφισης όπου η Salma Hayek  ποζάρει με στιλ, παίζει με το φακό σαν επαγγελματίας μοντέλο και αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς που την διατηρούν τόσο λαμπερή.

«Ήμουν πολύ μικρή όταν άρχισα να περιποιούμαι το πρόσωπό μου. Η γιαγιά μου έλεγε όσο κουρασμένη κι αν είσαι, δε θα πηγαίνεις ποτέ για ύπνο χωρίς να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο η Salma Hayek προσθέτοντας πως «υπήρξαν πολλές φορές που σαν 20άρα μετά από μία έξοδο και πολλές ώρες χορού γυρνούσα τη νύχτα σπίτι κουρασμένη κι ενώ το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να κοιμηθώ, άκουγα τη φωνή της γιαγιά μου να μου λέει ότι πρέπει να πλύνω το πρόσωπό μου».

Η πανέμορφη Salma Hayek παραδέχεται ότι δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ την περιποίηση του προσώπου της κι αυτό είναι το μυστικό που τη διατηρεί όμορφη και λαμπερή στα 47 της χρόνια.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT