Η νέα φωτογράφηση του David Beckham για την H&M είναι όσο σέξι περιμέναμε

Η νέα φωτογράφηση του David Beckham για την H&M είναι όσο σέξι περιμέναμε

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρονιά χωρίς σέξι φωτογράφιση από τον David Beckham είναι σαν καλοκαίρι χωρίς παγωτό. Ο πρώην ποδοσφαιριστής που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά του, αυτή τη φορά ποζάρει για την καλοκαιρινή κολεξιόν μαγιό της εταιρίας H&M.

Ο 38χρονος πρώην ποδοσφαιριστής με τη νέα του αυτή φωτογράφιση για τον σουηδικό οίκο, αφήνει για ακόμα μία φορά γυναίκες και άντρες με ανοιχτό στόμα και αποδεικνύει ότι ο τίτλος του κορυφαίου μοντέλου του αιώνα που του χάρισε πρόσφατα ο Tommy Hilfiger μιλώντας  ΤMZ.com του ανήκει δικαιωματικά: «Όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο έχω συναναστραφεί με πολλούς. Όλοι θα θέλαμε να μοιάζουμε όμως στον David Beckham! Και ποιος δεν θα ήθελε; Στην τελική, είναι το κορυφαίο μοντέλο εσωρούχων του αιώνα! Η προσωπικότητα και η φωτογένεια του είναι απίστευτη και καταφέρνει να τραβά όλους πάνω του σαν μαγνήτης».

Ο φωτογράφος Glen Luchford έβγαλε για ακόμα μία φορά τον πιο σέξι εαυτό που κρύβει ο David… και τα τατουάζ του! Η σειρά θα είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα το Μάιο του 2014.

Η νέα φωτογράφηση του David Beckham για την H&M είναι όσο σέξι περιμέναμε-1
Η νέα φωτογράφηση του David Beckham για την H&M είναι όσο σέξι περιμέναμε-2
Η νέα φωτογράφηση του David Beckham για την H&M είναι όσο σέξι περιμέναμε-3
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT