Πώς θα διώξεις τα σύννεφα και θα αισθανθείς χαρούμενη

Πώς θα διώξεις τα σύννεφα και θα αισθανθείς χαρούμενη

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άνοιξη ακούμε και άνοιξη δεν βλέπουμε. Τα σύννεφα όμως εκτός από τον Αττικό ουρανό έχουν γεμίσει και την ψυχή σου. Δες πώς μπορείς με απλά tips να τα διώξεις και να φέρεις πίσω τις ανοιξιάτικες ηλιόλουστες μέρες στην διάθεσή σου.

Πήγαινε σινεμά

Λίγο πριν οι κλειστές αίθουσες δώσουν τη σκυτάλη στα θερινά σινεμά, διάλεξε μία κωμωδία και γέλασε με την καρδιά σου μασουλώντας ποπ κορν. Βγαίνοντας από την αίθουσα θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

Άκουσε μουσική

Αν δεν έχεις φτιάξει playlist για τις στιγμές που είσαι κακοδιάθετη και θες να νιώσεις καλύτερα, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Βρες τα πιο χαρούμενα τραγούδια, βάλε στο φουλ τον ήχο και άσε τα υπόλοιπα στον ρυθμό της μουσικής. 

Φώναξε φίλους στο σπίτι

Λίγη καλή παρέα, ένα κρασί και ζεστή ατμόσφαιρα πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Φώναξε φίλους στο σπίτι και άλλαξε διάθεση, παίζοντας επιτραπέζια, χαρτιά ή παντομίμα, όπως τότε που ήσασταν παιδιά!

Χαμογέλα

Πήγαινε κόντρα στη διάθεσή σου και χαμογέλα ακόμα και στα δύσκολα. Αυτό που εκπέμπεις θα σου επιστραφεί.

Μαγείρεψε

Η μαγειρική είναι αγχωλιτική. Μπες στην κουζίνα, φόρεσε την πιο ωραία ποδιά σου και μαγείρεψε κάτι ξεχωριστό που θα σου φτιάξει τη διάθεση όταν θα δεις το αποτέλεσμα. Πάρε ιδεές με συνταγές, εδώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT