Η Lily Allen έχει… πολύτιμους λόγους που επέστρεψε

Η Lily Allen έχει… πολύτιμους λόγους που επέστρεψε

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ύστερα από μία διετία παύσης, φέτος η Lily Alen έκανε δυναμικό μουσικό comeback κάνοντας χαρούμενους τους θαυμαστές της. Ποιος είναι όμως ο λόγος που επέστρεψε στη μουσική βιομηχανία; Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους επιστροφής της σε συνέντευξη που παραχωρεί στο βρετανικό Glamour magazine στο τεύχος Ιουνίου που θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου.

Η Lily Allen παραδέχεται ότι η ζωή της στο σπίτι με τα παιδιά της Ethel και Marnie και ο ρόλος της μητέρας δεν είναι το ίδιο με το να είσαι μία παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, αφού χάνεις πολλά προνόμια και πολυτέλειες.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Δεν ήμουν καλή στο να μένω σπίτι όλη μέρα, δεν μου ταιριάζει. Είμαι δημιουργική,  είναι αυτό ακριβώς που είμαι. Μου έλειπε το θετικό feedback για τη μουσική μου από τους fans μου.

Έχασα τα δωρεάν ρούχα και τσάντες και το καλό τραπέζι στα πολυτελή εστιατόρια».

Η Lily μίλησε και για το άγχος που είχε για το πώς θα επηρεάσει την οικογενειακή της ζωή με το σύζυγό της  Sam Cooper η επιστροφή στη δουλειά. Όπως είπε:

«Πραγματικά ανησυχούσα για την πίεση που θα υπήρχε, στην πραγματικότητα όμως αυτό έκανε τον άντρα μου πιο προστατευτικό και πιο τρυφερό. Είναι εκεί για εμένα. Ήταν μία σκληρή αλλαγή και για τα παιδιά. 

Αλλά η σχέση μου με τον άντρα μου είναι πιο δυνατή από ποτέ. Είναι υπέροχο να γυρνάς σπίτι».

Η ίδια δεν θέλει να πιέσει τα παιδιά της να ακολουθήσουν την ίδια καριέρα με εκείνη και λέει χαρακτηριστικά πως:

«Οι γονείς μου δεν ήταν δίπλα μου όταν ήμουν παιδί, κι αυτό που θέλω από τα παιδιά είναι να μην έχουν το ίδιο περιβάλλον».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες μερικές λήψεις από τη φωτογράφισή της στο περιοδικό Glamour.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT