Το νέο άρωμα των αδελφών Olsen προκαλεί… γέλια!

Το νέο άρωμα των αδελφών Olsen προκαλεί… γέλια!

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δίδυμες αδελφές Mary – Kate και Ashley Olsen φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της Ellen Degeneres για την προώθηση του νέου τους αρώματος και πήραν μέρος σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι που μας έκανε να γελάσουμε με το γνωστό χιούμορ της παρουσιάστριας αλλά και τις απαντήσεις των κοριτσιών.

Μπορεί σαν παιδιά να εμφανίζονταν πολύ συχνά στην τηλεόραση, πλέον όμως οι εμφανίσεις των αδελφών Olsen είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Οι δίδυμες είναι σχεδιάστριες και εκατομμυριούχες businesswomen και αποφεύγουν τα φλας της δημοσιότητας εκτός βέβαια αν πρόκειται να προωθήσουν κάτι από τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Η Mary – Kate και η Ashley επέλεξαν την εκπομπή της Ellen Degeneres για να παρουσιάσουν το νέο τους άρωμα. Οι δυο αδελφές μίλησαν για το τι σημαίνει να είσαι δίδυμος, τι νιώθεις όταν σε μπερδεύουν με το «άλλο μισό» σου αλλά και για τα ονόματά τους που πολλές φορές προκαλούν σύγχυση:

«Είσαι η Mary ή η Kate; Ή μήπως είσαι η Mary- Kate και Ashley; Ή μήπως είσαι οι αδελφές Ashley;», υποστήριξαν για το πώς τους απευθύνεται κάποιες φορές ο κόσμος.

Στη συνέχεια τα κορίτσια έπαιξαν με την Ellen το παιχνίδι «Me or Her», στο οποίο κρατώντας μία ταμπέλα πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας για το ποια από τις δύο κάνει τι, όπως για το ποια έδωσε το πρώτο φιλί πρώτη, όπου οι αδελφές δεν θυμόντουσαν να απαντήσουν!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT