Το διαχρονικό σεξαπίλ της Sharon Stone

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Sharon Stone φαίνεται ότι τα έχει πολύ καλά με την ηλικία της και δεν διστάζει να μας δείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της ποζάροντας στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ Italia.

Η 56χρονη πρωταγωνίστρια του «Βασικού ενστίκτου» δείχνει το διαχρονικό σεξαπίλ της φορώντας ένα see-through ολόσωμο κορμάκι και τα ψηλοτάκουνά της που δένουν στον αστράγαλο. 

Τα μαλλιά της είναι επιμελώς ατημέλητα και το μακιγιάζ της δίνει έμφαση στα μάτια της με  smoky eyeliner.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sharon Stone κάνει αποκαλυπτική φωτογράφιση για την «οικογένεια» του GQ. Το 1995 είχε ποζάρει γυμνή για το GQ's November και ημίγυμνη για το βρετανικό GQ στον Ιούλιο του 1996.

Η ηθοποιός δεν έχει κανένα πρόβλημα να αφήνει σε κοινή θέα επίμαχα σημεία του σώματός της. Πριν λίγο καιρό, η Sharon Stone εμφανίστηκε να βγαίνει από το Craig's restaurant στο West Hollywood φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, ένα κίτρινο blazer και see-through μαύρο πουκάμισο, χωρίς σουτιέν που άφηνε ορατό όλο της το στήθος.

Στις αρχές του Απριλίου η Sharon Stone αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που φαίνεται πλέον να το έχει ξεπεράσει. Ενώ βρισκόταν στη Βραζιλία για μια εκδήλωση φιλανθρωπικής οργάνωσης για το AIDS, ξαφνικά νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο έχοντας σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, πάθει εγκεφαλικό. Η Saron Stone είχε υποστεί εγκεφαλικό και το 2001, που παρά λίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Η Stone μπορεί να δείχνει με τις σέξι εμφανίσεις της ότι τα έχει καλά με το γεγονός ότι μεγαλώνει, σύμφωνα όμως με πρόσφατες δηλώσεις της στο περιοδικό Shape είχε εξομολογηθεί ότι μετά τα σαράντα, είχε κλειστεί στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί κι άρχιζε να εξετάζει το πρόσωπό της στον μεγεθυντικό καθρέφτη: «Κι εξέτασα το πρόσωπό μου και κοίταξα το σώμα μου κι έκλαψα ξανά και ξανά. Μετά είπα στον εαυτό: Μεγαλώνεις. Πώς θέλεις να γίνει αυτό; Και σκέφτηκα ότι θέλω να γεράσω σαν χορεύτρια. Να διατηρήσω το σώμα που έχω. Θέλω να χορεύω, να κάνω διατάσεις και να πηγαίνω γυμναστήριο».

Πως καταφέρνει να διατηρείται τόσο νέα και λαμπερή; Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι: «Αγαπούσα το κρασί, αλλά δεν πίνω καθόλου πλέον. Νομίζω ότι μετά από κάποια χρόνια, οι γυναίκες θα πρέπει να κόβουν το αλκοόλ, αφού πρήζει το πρόσωπο, το στήθος και την κοιλιά τους».

Όσο για το αν έχει κάνει πλαστικές, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «New You» έχει δηλώσει στο παρελθόν πως: «Ναι, έχω φτάσει κοντά στο να κάνω, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι το να γερνάς  όμορφα είναι κάτι σαν τέχνη και το να έχεις όλες αυτές τις μικροατέλειες είναι αισθησιακό! Δεν είμαι κατά των πλαστικών, αν θες να διορθώσεις κάτι, καν’ το! Αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό ή ωραίο να καταστρέφεις τον εαυτό σου».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες το εξώφυλλο της Sharon Stone.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT