Πως θα διατηρήσεις τη σχέση σου την άνοιξη

Πως θα διατηρήσεις τη σχέση σου την άνοιξη

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγει ο καιρός, οι έξοδοι αυξάνονται, τα ρούχα μειώνονται, η διάθεση ανεβαίνει όπως ακριβώς και η λίμπιντο. Το φλερτ στην πόλη έχει την τιμητική του, αλλά δυστυχώς δεν διαχωρίζει δεσμευμένους με αδέσμευτους.

Αν και θα λέγαμε ότι η άνοιξη είναι η περίοδος που τα ζευγάρια θα έπρεπε να ερωτεύονται, στην πραγματικότητα,  χωρίζουν. Το καλοκαίρι είναι μπροστά και οι άντρες ονειρεύονται τουρίστριες, διακοπές, μεθύσια με «κολλητούς» και ρακέτες στην παραλία, την ώρα που εσύ ανυπομονείς για το ρομαντικό διήμερο με τον καλό σου στις Σπέτσες.

Πως θα τον κάνεις όμως να μείνει πιστός στη σχέση σας  και να μην τον παρασύρει η ατμόσφαιρα των singles που κυκλοφορεί σαν επιδημία και διαλύει έρωτες και πάθη; Αυτά είναι μερικά tips για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή την πιο «επικίνδυνη» περίοδο του χρόνου:

Κάνε μία αλλαγή

Ανανεώσου! Τα μαλλιά σου, το στιλ σου, την γκαρνταρόμπα σου, τα εσώρουχά σου, τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Δείξε ότι ασχολείσαι με τον εαυτό σου για να τον κάνεις να ασχοληθεί κι εκείνος με εσένα.

Φέρε πιο νωρίς το καλοκαίρι

Γιατί να περιμένεις αυτό το ρομαντικό διήμερο στις Σπέτσες το καλοκαίρι; Ξέκλεξε ένα Σαββατοκύριακο και απόδειξέ του ότι αξίζει να περιμένει τον Αύγουστο για να το επαναλάβετε.

Άναψε τη φλόγα

Μπορεί να νομίζεις ότι τα έχετε κάνει όλα στο κρεβάτι, όμως αυτό δεν ισχύει; Θυμάσαι εκείνο τη λίστα με τις πιο kinky εμπειρίες; Δες εδώ

Κάν’ το όπως στις ταινίες

Βάλε το σέξι φόρεμά σου, χαμήλωσε τα φώτα, ετοίμασε το δείπνο, στόλισε το σπίτι, βάλε μουσική, άνοιξε το κρασί, κι αφού του κάνεις το τραπέζι, άσε να σου κάνει το κρεβάτι.

Δώσε προτεραιότητα

Αν είσαι όλη μέρα στην δουλειά, βόλτα με τις φίλες, στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνο και παραμελείς τη σχέση σου,  πώς μετά να μην σε παραμελεί κι αυτός; Δώσε προτεραιότητα στη σχέση σου, κρατώντας πάντα τις ισορροπίες με την υπόλοιπη ζωή σου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT