Η καθηλωτική εξομολόγηση της Amanda Seyfried

Η καθηλωτική εξομολόγηση της Amanda Seyfried

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξωτερικά η Amanda Seyfried είναι όλα όσα περιμένεις από μία star του Hollywood. Αστραφτερή, όμορφη και με μία λίστα συμμετοχών σε επιτυχημένες ταινίες στο ενεργητικό της.

Σε αντίθεση με άλλες stars όμως, η 28χρονη είναι απίστευτα ειλικρινής. Σε μία νέα συνέντευξη στο βρετανικό Elle, η ηθοποιός μίλησε για τα πάντα. Τις πιέσεις που δέχεται για να μείνει αδύνατη, τις ερωτικές απογοητεύσεις ακόμα και για τους αγώνες της με την ψυχική νόσο. 

Η Amanda δηλώνει πως νιώθει απίστευτη πίεση για τα αδύνατα πρότυπα του Hollywood κι ελπίζει ότι χάρη στις καμπύλες της Kate Upton τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Όπως λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της: «Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι συνεχώς με απασχολεί τι κάνω με το σώμα μου. Μπορεί να μην χρειάζεται να μοιάζω με supermodel ή να έχω αυτές τις αναλογίες. Αλλά επειδή όλοι έχουμε σχεδιαστεί ώστε να θέλουμε αυτά τα πράγματα, είμαι θύμα αυτής της κατάστασης. Ευτυχώς υπάρχει η Kate Upton. Είναι supermodel, έχει καμπύλες. Είναι το νέο πρότυπο ομορφιά και δόξα τω Θεώ»!

Η ηθοποιός κάνει συχνά αποτοξινωτικές δίαιτες για να «καθαρίσει» τον οργανισμός της ενώ δηλώνει πως: «Συναισθηματικά, έχω ανάγκη τη ζάχαρη στη ζωή μου. Μου αρέσει το κρασί κι ο καφές».

Η ηθοποιός μίλησε και για το άγχος της και την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, που την έκανε κάποιες φορές να πιστεύει ότι είναι «τρελή». Μιλώντας για την ασθένεια αποκάλυψε πως: «Πίστευα ότι είμαι τρελή.

Από πού προερχόταν ο φόβος; Δεν υπάρχει κανένα νόημα. Ερχόταν φυσικά. Ζαλιζόμουν, έκλαιγα και τα φώτα ήταν πολύ αστραφτερά. Είχα άγχος και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Πολλά παιδιά το έχουν. Φοβάσαι γι’ αυτό. Φοβάσαι για το μυαλό σου».

Η Amanda δηλώνει ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν κι όποτε πιέζεται προσπαθεί να χαλαρώνει. Σε αυτό την έχει βοηθήσει και ο σύντροφός της Justin Long με τον οποίο βγαίνει εδώ κι ένα χρόνο.

Πριν από τον Justin η Amanda έβγαινε με τον ηθοποιό Dominic Cooper με τον οποίο είχε γνωριστεί στα γυρίσματα του Mamma Mia το 2008. Ενώ προσπάθησαν πολλές φορές για τη σχέση τους, τελικά κατάλαβαν ότι είναι διαφορετικοί  κι όπως δηλώνει η ηθοποιός:

«Είναι από τα πιο ρομαντικά πράγματα της ζωής μου. Είχαμε μία πολύ ωραία εμπειρία. Τόσο ξεχωριστή. Έχω να το θυμάμαι. Αλλά είμαι πολύ αγχώδης γι’ αυτόν ή αυτός πολύ χαλαρός για εμένα. Είναι εδώ και καιρό με μία κοπέλα. Ελπίζω να είναι ευτυχισμένος», καταλήγει η Amanda.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT