Τι πραγματικά συμβαίνει όταν η Kate Upton έχει γύρισμα με μπικίνι

Τι πραγματικά συμβαίνει όταν η Kate Upton έχει γύρισμα με μπικίνι

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kate Upton δεν είναι ένα ακόμη μοντέλο. Είναι το κορίτσι που άλλαξε τα πρότυπα ομορφιάς στο Hollywood κι επανέφερε τις καμπύλες!  Η 21χρονη που κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Η άλλη γυναίκα» στο πλευρό της Cameron Diaz, φωτογραφίζεται για το Sports Illustrated στα Cook Islands.

Η ομάδα του περιοδικού μας βάζει με ένα βιντεάκι στα παρασκήνια της φωτογράφισης, όπου βλέπουμε τόσο την Kate Upton όσο και όλη την ομάδα να απολαμβάνουν πραγματικά την διαδικασία. Ποιος δεν θα το απολάμβανε άλλωστε αν βρισκόταν σε αυτό το μαγικό τοπίο;

Στο βίντεο βλέπουμε το μοντέλο να εκφράζει κι ένα μικρό παράπονο:

«Ξέρετε, κανείς δεν προσέχει τα οπίσθιά μου! Δεν παίρνουν την προσοχή που τους αρμόζουν! Πιστεύω πως με αυτή τη φωτογράφιση, θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα», δήλωσε χαριτολογώντας.

Στο βίντεο η Kate Upton, πάντα χαμογελαστή παίζει με τον φακό δοκιμάζοντας και ποζάροντας με τα μπικίνι της.

Κάποια στιγμή βλέπουμε την Kate να τραγουδάει το Happy Birthday Mr President αλά Marilyn Monroe. Άλλωστε η σύγκριση ανάμεση σε εκείνην και το παγκόσμιο είδωλο είναι γνωστή. Η ίδια η Kate έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της πως:

«Πάντα θεωρούσα τη Marilyn πολύ όμορφη και σταθερή αξία. Είναι πολύ συναρπαστικό να είναι το όνομά μου στην ίδια πρόταση με το δικό της. Αλλά νιώθω ότι σήμερα πιο εύκολο να δείχνεις την προσωπικότητά σου, να είσαι πιο γνήσια δηλαδή. Την εποχή που ζούσε εκείνη δεν γινόταν. Η Monroe είχε μια σκοτεινή πλευρά ενώ εγώ δεν έχω».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT