Πως είναι σήμερα η μελαχρινή καλλονή του Baywatch

Πως είναι σήμερα η μελαχρινή καλλονή του Baywatch

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την λατρέψαμε ως Stephanie Holden στη διάσημη σειρά των 90s, Baywatch. Πλέον, η Alexandra είναι 50 χρονών και φαίνεται πως ο χρόνος δεν έχει αγγίξει καθόλου την σιλουέτα της.

Το μοντέλο και ηθοποιός επέστρεψε στη παραλία, αυτή τη φορά με μαύρο μπικίνι για τις ανάγκες φωτογράφισης του Closer Weekly.

Πως διατηρεί την καλή φυσική της κατάσταση; Με διατροφή vegan που ακολουθεί αλλά και με ιδιαίτερα ενεργή καθημερινότητα.

Το 2009, στα 46 της χρόνια, η Alexandra που είναι χρόνια κολυμβήτρια ολοκλήρωσε έναν αγώνα κολύμβησης 18 χιλιομέτρων στα Fiji.

Η ηθοποιός του Baywatch θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο στο να πετύχει αυτό το στόχο έπαιξε η καθημερινή άσκηση αλλά και ένα online πρόγραμμα fitness διάρκειας 2 μηνών που λέγεται The Whole Life Challenge, το οποίο την βοήθησε για να βρίσκεται σε φόρμα.

Όπως υποστηρίζει η ίδια στη συνέντευξη: «Δεν το έκανα για να χάσω βάρος, αλλά για να βγάλω από τη ζωή μου τη ζάχαρη. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και αισθανόμουν τέλεια, θα το ξανακάνω σίγουρα».

Μετά το τέλος της πεντάχρονης καριέρας της στο Baywatch το 1997, η όμορφη μελαχρινή πρωταγωνίστησε σε περίπου 17 τηλεοπτικές παραγωγές.

Στην επόμενή της δουλειά, το θρίλερ που ονομάζεται Dirty, η Alexandra υποδύεται τη βοηθό εισαγγελέα σε μια υπόθεση που διερευνά δύο διεφθαρμένους αστυνομικούς που έχουν κλέψει λεφτά και ναρκωτικά.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τη 1η Νοέμβρη.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες πως είναι σήμερα με μπικίνι η μελαχρινή καλλονή.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT