Αυτές οι γυναίκες μας αρέσουν

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όχι άλλα ανορεξικά πρότυπα! Επιτέλους οι καμπύλες παίρνουν την εκδίκησή τους αφούν είναι το πιο hot trend αυτή τη στιγμή τόσο με την Kate Upton όσο και με την Kelly Brook.

Η τελευταία, πόζαρε για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού φορώντας το μπικίνι της και χωρίς καμία συστολή για τις πλούσιες καμπύλες της. Και μας αρέσει!

Στα 34 της χρόνια, η Kelly Brook λέει ότι σώμα της αλλάζει όσο μεγαλώνει, αλλά είναι πολύ άνετη με το γεγονός και με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Η Kelly Brook υποστηρίζει τις καμπύλες της, μέσα σε μια βιομηχανία που τα περισσότερα μοντέλα για μαγιό είναι απίστευτα αδύνατα. Όμως δεν θυσιάζει την αγάπη της για το φαγητό για να δείχνει αδύνατη.

Παρ' όλο που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν το εκρηκτικό της σώμα, το μοντέλο παραδέχεται ότι δεν είναι τέλεια.

Μιλώντας στο Cosmopolitan το μοντέλο υποστήριξε πως: «Δεν είμαι super skinny, μου αρέσει το φαγητό. Για μένα το θέμα δεν είναι να κάνω 1.000 καθίσματα πριν από κάθε φωτογράφιση, αλλά το να δείχνω φρέσκια. Έχω κι εγώ «σωσιβιάκια» αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω», καταλήγει η Kelly που πραγματικά περνάει ένα σημαντικό μήνυμα στα νέα κορίτσια.

Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συνέντευξη, η Kelly Brook μας δείχνει το όμορφό της σώμα της σε μια σειρά από φωτογραφίες με μπικίνι από την σειρά της New Look.

Στη συνέντευξη αποκάλυψε ότι πρόγραμμα fitness που εφαρμόζει έχει απογειώσει την επιθυμία της για sex. Όπως εξηγεί: «Προπονούμαι με το Ashley (Borden), κάνοντας πολλές διατάσεις για να ενεργοποιήσω όλους μου τους μύες. Μετά κάνουμε προπόνηση υψηλής έντασης, όπως να σηκώνουμε βάρη  ή να σέρνουμε σακιά με άμμο.

Πάντα μου άρεσε ο χορός, η yoga και το Pilates, αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό. Ένιωσα απίστευτα, τόσο δυνατή και sexy. Η επιθυμία μου για sex ανέβηκε 100% – Νομίζω ότι είναι οι ορμόνες και η τεστοστερόνη που εκκρίνονται από τα βάρη.

Κάνω επίσης μαθήματα Ju-Jitsu και Krav Maga, που το μάθαιναν στους στρατιώτες του Ισραήλ. Το  λατρεύω».

Από τότε που έγινε 30 χρονών πριν τέσσερα χρόνια, η Kelly Brook παραδέχθηκε ότι έχει γίνει πιο χαλαρή σαν άνθρωπος, και νιώθει πιο ελεύθερη να απολαύσει τη ζωή. Όπως δήλωσε: «Έμαθα ότι όταν περάσεις τα τριάντα, χαλαρώνεις λίγο. Δεν είναι τα πάντα να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ή να κάνεις yoga κάθε μέρα ή να ζεις μόνο με χυμό λαχανικών.

Ξεκινάς να απολαμβάνεις τη ζωή, το sex και το σώμα σου – το οποίο ξέρεις πως να χρησιμοποιείς. Όταν το κάνεις αυτό τότε γίνεσαι ελκυστική για τους ανθρώπους».

Σε σχέση με την ηλικία της που στον κόσμο του modeling μπορεί να θεωρείται μεγάλη, ανέφερε πως: «Δεν ανησυχώ για την ηλικία μου. Είναι συναρπαστικό να βρίσκεις νέους τρόπους να εκφράζεις τον εαυτό σου. Είναι ωραίο να είσαι 34, σε ένα εξώφυλλο περιοδικού να μιλάς για το σώμα σου».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες το εξώφυλλο της

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT