Η Karlie Kloss έβγαλε τα φτερά και πήρε το ποδήλατο

Η Karlie Kloss έβγαλε τα φτερά και πήρε το ποδήλατο

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ένα από τα ονόματα που μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Η πρώην μπαλαρίνα και νυν Άγγελος της Victoria's Secret και πρόσωπο του αρώματος Heavenly της εταιρίας, Karlie Kloss, έβγαλε για λίγο τα φτεράς της και προτίμησε το πετάλι από το πέταγμα.

Το πανέμορφο 21χρονο μοντέλο έκανε ποδήλατο στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τις ανάγκες φωτογράφισης, οδηγώντας μάλιστα πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες της.

Τα πόδια της που μοιάζουν με γαζέλας φαντάζουν ατελείωτα μέσα στο υπέροχο καρό παντελόνι το οποίο συνδύασε με μία καφέ ζακέτα με ζωνάρι στη μέση. Οι μαύρες suede ψηλοτάκουνες γόβες της με την μυτερή μύτη μπορεί να είναι ό, τι πιο ακατάλληλο για την οδήγηση ποδηλάτου αλλά δίνει μια glamorous αισθητική στο κατά τα άλλα διακριτικό ντύσιμό της. Τα αξεσουάρ της είναι διακριτικά εκτός από το μεγάλο χρυσό κολιέ που τόνιζε το λεπτό λαιμό της. Σε μία άλλη λήψη, η Karlie φοράει ένα μαύρο παντελόνι κι ένα ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο.

Το μοντέλο πρόσφατα μοιράστηκε το μυστικό της για το πως κρατιέται αδύνατη, λέγοντας πως η συχνή γυμναστική SoulCycle και το Pilates την βοηθούν να βρίσκεται σε φόρμα.

Τον περασμένο μήνα στο Harper's Bazaar τόνισε πως: «Κάνω πολλές ασκήσεις για τους γλουτούς. Το παν είναι να τονώνεσαι και να νιώθεις δυνατή, αυτό πιστεύω είναι που σε κάνει sexy. Πάντα προσπαθώ να είμαι ενεργή σε κάποιο σημείο της μέρας. Δεν χρειάζεται να είναι στο γυμναστήριο, ακόμα και αν τρέχεις με το σκύλο σου στο πάρκο, ιδρώνοντας βάζεις το σώμα σου σε λειτουργία», ενώ για την ομορφιά έχει δηλώσει πως:

«Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Έτσι το να τρώω υγιεινά είναι ένα μεγάλο μέρος του να νιώθω όμορφη. Όταν φροντίζω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι και τρώω καλά νιώθω όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Δε θέλω να είμαι κοκκαλιάρα. Θέλω να είμαι δυνατή. Αυτό πιστεύω πως είναι η πραγματική ομορφιά».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την φωτογράφιση της Karlie.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT