Αιγόκερως

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρήνες πολέμου… 

Ήδη ξεσκονίζεις τα εγχειρίδια πολεμικής, ανασύρεις στρατηγικές, μετράς συμμάχους κι εχθρούς. Ο λόγος δεν είναι και πολύ σημαντικός, αλλά εσύ δεν είσαι και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία και οτιδήποτε που πριν μπορεί να το άφηνες ασχολίαστο τώρα είναι λόγος πολέμου. Είσαι θυμωμένη και η σχέση σου με έναν ανώτερο σου -που εκτιμάς- είναι τεταμένη και το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. Το άλλο πρόσωπο είναι κρύο κι απόμακρο, ενώ ένα τρίτο άτομο θα έρθει σαν ένας άλλος αγγελιαφόρος Ερμής να σε βγάλει από το σκοτάδι σου και να σου εξηγήσει τι συμβαίνει. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση, ή ότι μια ειλικρινής δήλωσή σου δεν έτυχε θετικής αποδοχής. Μια διευκρινιστική συζήτηση και ένα ειλικρινές συγνώμη είναι απαραίτητα, ενώ πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι όσα λέγονται πάνω στη δουλειά δεν πρέπει να προσωποποιούνται. Η καλύτερη λύση είναι να αφήσεις τα άρματα και να δοκιμάσεις να ηρεμήσεις με γιόγκα ή διαλογισμό.

Fortune Cookie

Η αίσθηση βαθιάς οικειότητας που έχεις με ανθρώπους ή περιβάλλοντα, σε αναζωογονούν και σε τροφοδοτούν με το συναίσθημα και την απαραίτητη ενέργεια να λειτουργείς.

Inspiration

E.T. – Katy Perry ft. Kanye West

https://www.youtube.com/watch?v=t5Sd5c4o9UM

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT