Παρθένος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περί έρωτος και άλλων δαιμονίων… 

Αυτός ο τίτλος ενός από των πιο best selling τίτλων του νομπελίστα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες συνοψίζει στην εντέλεια αυτήν την εβδομάδα για εσένα. Όσο εσύ αναρωτιέσαι «Ανεξαρτησία ή πάθος;», «Μαζί ή χωριστά;», «Πνίγομαι ή ιδέα μου είναι;» ή «Μα τι έχω κάνει και δεν είναι όπως τον θέλω;» θυμήσου ότι επειδή κάποιος δε σε αγαπά όπως θα ευχόσουν, δε σημαίνει πως δεν σε αγαπάει με όλο του το είναι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να ξεφύγεις από αυτόν τον λαβύρινθο τον εν τέλει καταστροφικών σκέψεων θα είναι να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να γίνεις πιο ευέλικτη. Πέρασε χρόνο με τους φίλους σου που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις μέσα από τις συζητήσεις σας τι συμβαίνει. Ευτυχώς, στη δουλειά σου συνεχίζεις να είσαι εξαιρετική, και το αφεντικό σου να ευχαριστεί τα θεία –αλλά κι εσένα- που είσαι μέλος της ομάδας του.

Fortune Cookie

Ξέρεις, κανένας δεν προτιμά εκείνους τους ανθρώπους που είναι πάντα τέλειοι. Τσαλακώσου, βάλε όρια όταν αυτό είναι απαραίτητο και θυμήσου ότι όσο δίνεις, τόσο θα ζητάνε οι γύρω.

Inspiration

Dernière Danse – Indila

https://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT