Οργάνωσε σωστά το συρτάρι του γραφείου σου

Οργάνωσε σωστά το συρτάρι του γραφείου σου

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχεις σκεφτεί πόση ώρα χάνεις μέσα στην ημέρα με το να ψάχνεις αντικείμενα  στο γραφείο σου και πόση ένταση μπορεί να σου προκαλεί πολλές φορές αυτό;  Οργάνωσε σωστά τα συρτάρια σου και γίνε πιο αποδοτική!

Το ιδανικό είναι να έχεις μία συρταριέρα με 4 τουλάχιστον συρτάρια. Αγόρασε μικρά κουτάκια που θα σε βοηθήσουν στην οργάνωση, όπως και φακέλους για τα έγγραφά σου.

1ο συρτάρι:

Στο πρώτο συρτάρι σου προτείνουμε να τοποθετήσεις τα αντικείμενα που χρησιμοποιείς συχνά, για να τα βρίσκεις γρήγορα όταν έχεις άμεση ανάγκη. Βάλε τον φορτιστή του κινητού, την ατζέντα σου, τα post it, το ψαλίδι, τους συνδετήρες, το συραπτικό και όλα τα είδη που χρησιμοποιείς καθημερινά.

2ο συρτάρι:

Στο δεύτερο μπορείς να βάλεις τα χαρτιά που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, πάντα μέσα σε φακέλους με ονομασία απ’ έξω ώστε να μην ψάχνεις κάθε φορά. Τα χαρτιά «αρχείου» όπως τα λέμε, αποθήκευσέ τα σε ξεχωριστό συρτάρι ή στη βιβλιοθήκη, πάντα όμως σωστά ταξινομημένα.

3ο συρτάρι:

Στο τρίτο συρτάρι μπορείς να βάλεις προσωπικά αντικείμενα, όπως το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου, το αντιβακτηριδιακό υγρό που είναι απαραίτητο για τα μικρόβια στο γραφείο, το αποσμητικό σου, φάρμακα και  το άρωμά σου. Το τρίτο συρτάρι σου λοιπόν θα μετατραπεί σε ένα εργαστήρι ομορφιάς για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη πριν από κάθε σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού σου.

4ο συρτάρι:

Στο τέταρτο συρτάρι θα έχεις τις μικρές λιχουδιές σου. Ένα σνακ, μία μπάρα δημητριακών, το θερμός του καφέ, μία μαύρη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς. Ό, τι χρειάζεσαι για να σου κόβει την όρεξη και να διατηρεί τη σιλουέτα σου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT