Το μυστικό αυτοσυγκράτησης της Emma Stone

Το μυστικό αυτοσυγκράτησης της Emma Stone

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Emma Stone εκπέμπει μία απίστευτη αύρα που σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό το κορίτσι δεν στρεσάρεται ποτέ κι ότι δεν βγαίνει ποτέ εκτός ελέγχου.

Όπως δήλωσε όμως η ηθοποιός στο USA Today είναι απίστευτα αγχώδης στην προσωπική της ζωή. Ποιο είναι το μυστικό της για να το αντιμετωπίζει; Ο διαλογισμός!

«Ξεκίνησα διαλογισμό τον Ιανουάριο.  Έχει αλλάξει τελείως τη ζωή μου. Μία με δύο φορές την ημέρα, θα διαλογιστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα για το μυαλό μου», δηλώνει η ηθοποιός.

Η Emma Stone παραδέχεται πως έχει τη δυνατότητα να διαχωρίζεται τι συμβαίνει μέσα της απ’ ό, τι συμβαίνει γύρω της και σε αυτό την έχει βοηθήσει ο διαλογισμός.

Εκτός από το μυστικό εσωτερικής γαλήνης, σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Emma Stone είχε αποκαλύψει και το μυστικό ομορφιάς της, που δεν είναι άλλο από την μαγειρική σόδα. Η Emma την χρησιμοποιεί για να κάνει απολέπιση στο πρόσωπό της και να το καθαρίζει από τα ξηρά σημεία.

Το μυστικό για τα λαμπερά μαλλιά της ; Όπως έχει πει η ίδια: «Όταν ήταν κόκκινα δεν έκανα πολλά, αλλά από τότε που τα έβαψα ξανθά πάλι, αγοράζω καλά προϊόντα περιποίησης. Λατρεύω βέβαια τη μάσκα μαλλιών με λάδι καρύδας».

Η Emma Stone φιλοξενείται στο εξώφυλλο  της Vogue και μιλάει για τη σχέση της με τον Andrew Garfield: «Δεν είναι πιο δύσκολο να δουλεύουμε μαζί. Είναι διασκεδαστικό. Έχει πλάκα να δουλεύω μαζί του εξαιτίας του ποιος είναι σαν άνθρωπος αλλά και σαν ηθοποιός. Πιστεύω ότι θα ήταν διασκεδαστικό όπως και να’ χει», λέει η ηθοποιός η οποία παραδέχεται πως: «Νομίζω έμαθα πολλά με το να βρίσκομαι κοντά του. Είναι ένας απίστευτα σημαντικός άνθρωπος για εμένα».

Δες όλα όσα είπε, εδώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT