Οι αστείες γκριμάτσες της Charlize Theron

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες της showbiz κι αυτό που μας αρέσει κυρίως σε αυτήν είναι ότι δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Σαν έφηβη ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο για να μεταπηδήσει στο χώρο της υποκριτικής με τρομερή επιτυχία. Η Charlize Theron φαίνεται όμως ότι δεν έχει ξεχάσει τις πόζες μιας φωτογράφισης!

Στο promo video για το επεισόδιο του «Saturday Night Live», η 38χρονη κάνει διάφορες αστείες γκριμάτσες για να «κοροϊδέψει» τους μορφασμούς που κάνουν τα μοντέλα! Στην ξεκαρδιστική αυτή παρωδία έχει στο πλευρό της τον κωμικό Taran Killam.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα τζιν πουκάμισο και ελαφρύ μακιγιάζ και μας κάνει να απορούμε πως ακόμα και έτσι απλή και κάνοντας αστείς γκριμάτσες μπορεί να μην χάνει ίχνος από το σεξαπίλ της.

Στο τέλος του video μάλιστα, ο Taran κάνει το λάθος να ζητήσει από την Charlize να του δώσει ένα παράδειγμα για το τι είδους ακροβατικά έμαθε στο επερχόμενο Western «A Million Ways To Die In The West». Η απάντηση απλά… ισοπεδώνει τον Taran.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT