Angelina Jolie: Από ατίθασο νιάτο… μαμά 6 παιδιών!

Angelina Jolie: Από ατίθασο νιάτο… μαμά 6 παιδιών!

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 38χρονη παραδέχεται ότι με τον Brad Pitt είναι πιο καλά από ποτέ. Η ίδια πίστευε ότι ποτέ δε θα έβρισκε την πραγματική αγάπη και στα 20 της είχε την εικόνα του άγριου νιάτου.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε από τον designer του Οίκου Saint Laurent, Hedi Slimane, φορώντας black-and-white δημιουργίες του brand.

Μητέρα έξι παιδιών και σύντροφος του Brad Pitt για εννιά χρόνια, η Angelina δηλώνει ότι η οικογενειακή ζωή ακόμα την ενθουσιάζει:

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχω παιδιά, ότι θα είμαι ερωτευμένη κι ότι θα συναντούσα τον σωστό άνθρωπο». Η Jolie, που έχει στο ενεργητικό της δύο διαζύγια λέει πως: «Προέρχομαι από ένα κατεστραμμένο σπίτι.

Κάποια πράγματα είναι σαν παραμύθι και νομίζεις ότι δεν μπορούν να συμβούν».

Μπορεί με τον Brad Pitt να αρραβωνιάστηκαν το 2012, όμως η οικογενειακή ζωή δεν έχει καταστρέψει τον έρωτα:

«Είστε μαζί και νιώθετε ξεχωριστοί και εμπνέεστε ο ένας από τον άλλον, και νιώθετε να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και να τον οδηγεί σε μία όμορφη τρέλα», εξηγεί για την σχέση που έχει με τον Brad.

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε μία ιστορία. Κι όταν έχει ιστορία με κάποιον, είστε πραγματικοί φίλοι, με έναν τόσο βαθύ τρόπο που είναι τόσο άνετα και εύκολα και υπάρχει βαθιά αγάπη που προέρχεται από όλα αυτά που έχετε περάσει μαζί», προσθέτει η ηθοποιός.

Η Angelina παραδέχεται ότι οι κάπως περίεργες συνήθειές της στο παρελθόν όπως το να φιλήσει τον αδελφό της James Haven στο κόκκινο χαλί των Oscar το 2000 ή όταν κουβαλούσε στο λαιμό της  το αίμα του πρώην της Billy Bob στο κόκκινο χαλί, έχουν παρερμηνευθεί:

«Ήθελα να είμαι καταστροφική ή επαναστατική. Είναι ένας τρόπος να σπάσεις τους τοίχους γύρω σου. Σαν νέος θέλεις να είσαι ελεύθερος. Κι όταν αρχίζεις να νιώθεις πως κλείνεσαι μέσα σε ένα καλούπι θες να το σπάσεις. Μπορεί στους έξω να φαίνεται περίεργο ή να παρερμηνεύεται, αλλά είναι η προσπάθειά σου να μάθεις ποιος είσαι», καταλήγει η Angelina.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία να δεις τη φωτογράφισή της για το περιοδικό ELLE.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT