Η Oprah… Ωριμάζει Λαμπερά!

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγαπημένη βασίλισσα των talk show φωτογραφίζεται για το Ο Magazine, και παρά τα 60 της χρόνια και δείχνει λαμπερή όσο ποτέ μέσα σ’ ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός δηλώνει η Oprah Winfrey στη φωτογράφισή της για το περιοδικό που Ο Magazine και στολίζει το διπλό εξώφυλλό του με την κατακόκκινη λαμπερή της παρουσία. Όπως αναφέρει, δείχνοντας νεώτερη από ποτέ: «Η ηλικία είναι κάτι που πρέπει να αγαπάς και να αποδέχεσαι».

Με τίτλο «Ωριμάζοντας Λαμπερά», και φορώντας ένα τολμηρό μακρυμάνικο μάξι του οίκου Badgley Mischka, δεν μπορείς παρά να την θαυμάσεις. Το φωτεινό της χαμόγελο πλαισιώνεται από πλούσιες μπούκλες, ενώ στο οπισθόφυλλο του περιοδικού η star επιδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της καθώς και την λεπτομέρεια από στολίδια της πλάτης του εντυπωσιακού φορέματός της πλάι σε μια λεζάντα που αναφέρει «Μη κοιτάς πίσω! Αν είσαι ευλογημένος αρκετά ώστε να μεγαλώσεις, το να γιορτάσεις τη διαδικασία με ζωντάνια, δύναμη και χάρη θα σε ανταμείψει με σοφία».

«Πείτε με τρελή, αλλά ποτέ δε κατάλαβα αυτή τη φοβία του πολιτισμού μας με τα γηρατειά. Όπως το βλέπω εγώ, κάθε χρόνος είναι ένα νέο ταξίδι. Μια μέρα ξύπνησα και είπα: Ώ θεέμου! Αυτά τα γόνατα σε συντροφεύουν εδώ κι 60 χρόνια. Αυτά τα πόδια που με στηρίζουν εδώ και 60 χρόνια. Αυτή η καρδιά χτυπάει ασταμάτητα εδώ και 60 χρόνια’. Όταν  συνειδητοποιείς κάτι τέτοιο δεν είσαι παρά ευγνώμων», δηλώνει η παρουσιάστρια στη συνέντευξή της.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δεις την φωτογράφιση της Oprah.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT