Η Bee Shaffer για τη ζωή της με την Anna Wintour

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκ διαμέτρου αντίθετη από την πάντα ανέκφραστη μαμά της, η Bee Shaffer, η γεμάτη ενέργεια κόρη της Anna Wintour, μίλησε στο Teen Vogue για τη μητέρα της, κάνοντας μεταξύ άλλων την δήλωση «Είμαι 1,60 με τεράστια βυζιά, δεν ενδιαφέρομαι για τη μόδα και τα ίδια ρούχα να φόραγα με την  Karlie Kloss, σίγουρα δε θα τα φοράγαμε με τον ίδιο τρόπο».

Η χαμογελαστή Bee είναι πρωινός τύπος, κάτι που λέει πως κληρονόμησε από τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας πως η Wintour κοιμάται στις 22.00 και ξυπνάει στις 5.00: «Νομίζω πως οι άνθρωποι νιώθουν ανώτεροι όταν ξυπνάνε νωρίς. Απλά νιώθεις καλύτερος άνθρωπος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Είναι επίσης υπερ-ακριβής: «Δε καταλαβαίνω τους ανθρώπους που αργούν, είναι απλά θέμα σωστής οργάνωσης του χρόνου». Για την ακρίβεια, όταν πρωτοέφτασε στο Los Angeles και μέχρι να μάθει την πόλη, συνήθιζε να φεύγει 1μιση ώρα νωρίτερα για να σιγουρευτεί πως θα είναι στην ώρα της στο ραντεβού της.

Για το αν είναι τελειομανής και control freak στα πρότυπα της μαμάς της; Η ίδια απαντά: «Δεν είμαι ιδιαίτερα χαρωπή ή αισιόδοξη. Δε κάνω ποτέ γιόγκα και μισώ όσους μιλούν για την ενέργειά τους».

Η απόλυτη έκπληξη έρχεται όταν υποστηρίζει πως η  διάσημη μαμά της έχει χιούμορ και μάλιστα της το έχει κληρονομήσει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και «ο πιο γενναιόδωρος άνθρωπος που θα γνωρίσεις ποτέ, αφού βάζει πάντα τους άλλους πριν από τον εαυτό της».  Και πριν βιαστείς να σκεφτείς πως περνάνε μαζί γλυκές στιγμές μαμάς και κόρης, η Bee τονίζει πως η μητέρα της συν τοις άλλοις είναι «πρακτική» και πως «βαριέται εύκολα»

Σε μια διπλωματική κίνηση ματ ολοκληρώνει τη συνέντευξη λέγοντας «Εκείνη είναι το αφεντικό. Δεν είναι κακό να ζητάς από τους άλλους να κάνουν πράγματα». Τα  συμπεράσματα δικά σας…

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT