Drew Barrymore: Η μεταμόρφωσή της από το «κακό κορίτσι» του Hollywood σε λαμπερή μαμά

Drew Barrymore: Η μεταμόρφωσή της από το «κακό κορίτσι» του Hollywood σε λαμπερή μαμά

3' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από μια ταραχώδη παιδική και εφηβική ηλικία κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και τους κινηματογραφικούς προβολείς, ο αγαπημένος μας ζόρικος “άγγελος του Τσάρλι”, χαίρεται επιτέλους την οικογενειακή θαλπωρή που πάντα αναζητούσε και δηλώνει αποφασισμένη να κάνει το καλύτερο για τις δυο κόρες της.

Έχοντας μόλις γεννήσει τη δεύτερη κόρη της, Frankie, η Drew Barrymore, λαμπερή όσο ποτέ, φαίνεται να απολαμβάνει τις ευτυχίες της μητρότητας, παρά τα ξενύχτια που τις συνοδεύουν. “Το να είσαι μαμά είναι απίθανο, αλλά απαιτεί σκληρή δουλειά όλη μέρα, κάθε μέρα” αναφέρει σε συνέντευξή της με την Elaine Lipworth, δημοσιογράφο της Daily Mail. «Νιώθεις σα να δίνεις το 99% του χρόνου σου στο μωρό, και εκείνο το 1% που απομένει για σένα,έρχεται γεμάτο τύψεις και ενοχές».

Οικογένεια πάνω απ' όλα: Η εντυπωσιακή σταρ φαίνεται πως παίρνει πολύ σοβαρά την οικογενειακή υπόθεση. Γεννημένη μέσα σε μια δυναστεία της showbusiness, με παππού τον θρυλικό ηθοποιό John Barrymore, θείο-μορφή στο θέατρο και cinema Lionel Barrymore, πατέρα της τον ηθοποιό (και αλκοολικό) John Barrymore, και μια μητέρα (Jaid Mako), επίσης ηθοποιό, που την έπαιρνε στα διάφορα clubs που σύχναζε, η 6χρονη Drew έγινε το διασημότερο παιδί του σινεμά μετά την Shirley Temple, όταν ο νονός της Steven Spielberg της έδωσε το ρόλο της αξιαγάπητης Gertie στον ET το 1982.

Μα πίσω  από το σκανδαλιάρικο χαμόγελο της κρυβόταν ένα παιδί με πολλά προβλήματα. Μόλις στα 9 της χρόνια η Drew έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών. Στα 13 είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης ενώ στα 14 έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Κι όμως, σαν από θαύμα, η ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να εξελιχθεί σε μια δυναμική γυναίκα που πατά γερά στη γη, χωρίς πικρίες.  Αντίθετα είναι ακόμη γλυκιά και γεμάτη θετική ενέργεια. Παρ' όλα αυτά, δηλώνει πως δεν θα αφήσει τα παιδιά της να ασχοληθούν με την ηθοποιία, παρά μόνο μετά τα 18 και αν πραγματικά το θέλουν. «Δε θα μεγάλωνα ποτέ παιδιά στο ίδιο περιβάλλον μου μεγάλωσα εγώ. Σαν μαμά, θέλω να είμαι σωστή».

Ένας δραστήριος άγγελος: Η ηθοποιός μετρά στο ενεργητικό της πολλές box-office επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το «Never been Kissed», τους «Άγγελους του Τσάρλι» και το «Music and Lyrics», καθώς και ένα βραβείο Χρυσής Σφαίρας για το ρόλο της ως την εκκεντρική ξαδέρφη της Jackie Kennedy,  Edith Bouvier Beale στη τηλεοπτική σειρά «Grey Gardens», ενώ το 2009 δημιούργησε την δική της εταιρία παραγωγής ταινιών Flower Films.

Πρόσφατα μάλιστα, η πολυπράγμων σουπερ-μαμά, λάνσαρε την δική της σειρά καλλυντικών και εξέδωσε το βιβλίο «Find it in Everything», με φωτογραφικό υλικό της ίδιας από διάφορα αντικείμενα σε σχήμα καρδιάς. «Δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε μια καρδιά. Είναι αγνή», εξηγεί.

Είναι κάρμα: Στην συνέντευξή της αποκαλύπτει την σχεδόν «καρμική» σχέση που έχει με τα πεθερικά της, γονείς του συζύγου της και συμβούλου τέχνης Will Kopelman, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είχα σκληρούς γονείς μεγαλώνοντας, και τώρα υπέροχα πεθερικά, οπότε όλα βρίσκουν την ισορροπία τους. Ο σύζυγός μου έχει αξίες και το ίδιο και η οικογένειά του. Αυτό με γοήτευσε εξ αρχής».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μεγαλώνω. Αν κάποιος μου έλεγε πως μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα έτρεμα από το φόβο μου. Δε θα ήθελα με τίποτα να επαναλάβω τα παιδικά μου χρόνια. Μεγαλώνοντας γίνομαι καλύτερη και αν μερικές ρυτίδες είναι το τίμημα, δεν έχω κανένα πρόβλημα μ' αυτό»,  εκμυστηρεύεται, ενώ για τα τεσσαρακοστά  της γενέθλια το μόνο που θέλει είναι να περάσει καλά με τους φίλους και την οικογένειά της.

Ξανά μαζί…με το Ζόρι: Μιλώντας για την επερχόμενη ταινία της «Blended», μια ρομαντική κομεντί γυρισμένη στη Νότια Αφρική, η συζήτηση στρέφεται στον συμπρωταγωνιστή της Adam Sandler, το «κινηματογραφικό της ταίρι» (τους έχουμε ήδη απολαύσει στο «Τhe Wedding Singer» και «50 First Dates»), και η Drew λέει γελώντας, πως «Κάθε 10 χρόνια ξαναερωτευόμαστε», ενώ συνεχίζει εκφράζοντας τον θαυμασμό της για την ικανότητά του Sandler να κάνει τον κόσμο να γελά. «Κάνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερο, αν κι ακόμη δεν έχω καταλάβει την ιδιαίτερη χημεία μας».

Το «Blended», που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Ιουνίου με τίτλο «Μαζί… με το ζόρι» , αν και εξαιρετικά αστεία, είναι μια ταινία που μιλά για την οικογενειακή ζωή και πως να την κάνεις να δουλέψει. «Μου αρέσει να ισορροπώ μεταξύ του ρεαλιστικού και του αστείου», λέει η ίδια.  Σε ερώτηση σχετικά με την σκηνοθετική της καριέρα απαντά πως αν και θα ήθελε να ξανασκηνοθετήσει, δε ξέρει πως να το κάνει με δυο παιδιά. «Όμως παίρνω παράδειγμα από την Sofia Coppola που έχει δύο παιδιά, σκηνοθετεί και μοιάζει με τον πιο cool άνθρωπο στο πλανήτη». Παρ' όλα αυτά δηλώνει πως η οικογενειακή ζωή της είναι ακόμη «νέα» και πως δεν νιώθει έτοιμη να την αποχωριστεί ακόμη.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT