Τα καλύτερα mini της αγοράς

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως τις mini φούστες σου δεν τις αποχωρίζεσαι ποτέ, καθώς φοριούνται όλες τις εποχές του χρόνου με ή χωρίς καλσόν και επιπλέον, αποτελούν μία μοντέρνα και girly επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Έτσι αυτή την άνοιξη που έχεις την ευκαιρία να φορέσεις τα πιο χαρούμενα και πρωτότυπα σχέδια, δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευτείς!

Ανακάλυψε το σχέδιο και το στιλ που ταιριάζει στην ηλικία και στον σωματότυπό σου και δημιούργησε τα πιο stylish outfits για όλες τις ώρες της μέρας.

Αν είσαι πιο τολμηρή, μπορείς να φορέσεις τις στενές bodycon φούστες που είναι must have κομμάτι για το καλοκαίρι, ενώ αν δεν νιώθεις αρκετά άνετα και θέλεις να καλύψεις μερικές μικροατέλειες ή έχεις καμπύλες, διάλεξε τις κλος ή τις φούστες σε Α γραμμή.

Σε κάθε περίπτωση τα έντονα prints και το χρώμα θα προσθέσουν ενδιαφέρον στις εμφανίσεις σου, οπότε δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Ειδικά για το καλοκαίρι, προτίμησε tropical patterns και μην ξεχνάς να φοράς το μηκός που σε κάνει να κινείσαι άνετα.

Εμείς φτιάξαμε δύο λίστες και σου δίνουμε ιδέες.

Για τις τολμηρές.

Τα καλύτερα mini της αγοράς-1

VIVIENNE WESTWOOD ANGLOMANIA 365 ευρώ

 

Τα καλύτερα mini της αγοράς-2

ZARA 12.95 ευρώ

Διάβασε περισσότερα, εδώ. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT