Η σέξι παρουσία πίσω από την αισθησιακή πένα της Sam Taylor-Wood

Η σέξι παρουσία πίσω από την αισθησιακή πένα της Sam Taylor-Wood

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αναμονή της μεταφοράς του πιο αισθησιακού best seller της σύγχρονης λογοτεχνίας στη μεγάλη οθόνη, είδαμε την Sam Taylor-Wood, την συγγραφέα των «50 αποχρώσεων του γκρι» στο κόκκινο χαλί, πλάι στον κούκλο σύζυγό της Aaron Taylor- Johnson στην πρεμιέρα του Godzilla στο Λονδίνο.

Η 47χρονη φορώντας ένα μαύρο κολλητό δερμάτινο μίντι, (φέρνοντας στο μυαλό μας σκηνές από το πιπεράτο βιβλίο της), βρέθηκε στο πλευρό του 23χρονου συζύγου της Aaron, για τη λονδρέζικη πρεμιέρα του remake της Ιαπωνικής ταινίας Godzilla, στην οποία θα τον απολαύσουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η συγγραφέας και μητέρα τεσσάρων παιδιών, κατάφερε να ισορροπήσει  αισθησιασμό με κομψότητα, κρατώντας τα βλέμματα επικεντρωμένα στο sexy δερμάτινο φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο και ένα μικρό διακριτικό τσαντάκι, αποφεύγοντας τα περιττά αξεσουάρ.

Ο Aaron που υποδύεται τον Υπολοχαγό Ford Brondy στην ταινία, εντυπωσιακός και σικάτος όπως πάντα, μιλώντας για το ρόλο του δήλωσε: «Όταν κάποιος λέει Godzilla, η πρώτη σου αντίδραση είναι «Όχι πάλι!», όμως το έκανα με τον Gareth γιατί έχω ιδιαίτερη αδυναμία στην πρώτη του ταινία Monsters και με ιντρίγκαρε να δω τι έχει να πει στη δική του εκδοχή… την οποία απλά λάτρεψα».

Το λαμπερό ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ, λίγες μέρες μετά τη δήλωση του νεαρού ηθοποιού πως η Sam τον έχει σώσει βοηθώντας τον να μείνει στο σωστό μονοπάτι, ενώ τη χαρακτήρισε τη «δυνατότερη γυναίκα που θα μπορούσα ποτέ να συναντήσω».

Την  ταινία «50 Shades of Grey» που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις Αμερικανικές αίθουσες στις 13 Φεβρουαρίου του 2015, σκηνοθετεί η ίδια η Taylor-Wood, και την προηγούμενη Τετάρτη σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως ο  Aaron θα συμπεριληφθεί στο καστ, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την εμφάνιση της Sam Taylor-Wood.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT