O Robert Pattinson θα αναστατώσει τις Κάννες με το νέο του φλερτ

O Robert Pattinson θα αναστατώσει τις Κάννες με το νέο του φλερτ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η νέα αγαπημένη του Robert Pattinson, του πιο επιθυμητού "βρυκόλακα" στον κόσμο, ονομάζεται Imogen Kerr. Οι δυο τους εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι να βγαίνουν από το εστιατόριο The Little Door του Los Angeles ενώ λίγο καιρό νωρίτερα, ο ηθοποιός, που γιορτάζει τα 28 γενέθλιά του στις 13 Μαΐου, είχε επισκεφτεί vintage μαγαζί του Hollywood συνοδευόμενος από το σέξι μοντέλο. Μα ποιά είναι τέλος πάντων η ξανθιά καλλονή που θα αντικαταστήσει στις δημόσιες εμφανίσεις του χολιγουντιανού super star την Kristen Stewart;

Σύμφωνα με κάποια πρακτορεία ειδήσεων, η Imogen είναι φίλη της ηθοποιού Dakota Fanning, και χάρη σ’ αυτήν έγινε και η γνωριμία τους με τον Robert, ενώ σύμφωνα με κάποια άλλα ρεπορτάζ είναι φίλη και της Kristen Stewart. Η 22χρονη Αγγλίδα, ζει και εργάζεται σαν μοντέλο στο Los Angeles, αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο πρακτορείο. Βέβαια μια ματιά στο λογαριασμό της στο twitter αποκαλύπτει πως είναι ακόμη φοιτήτρια, ενώ κοιτώντας τις φωτογραφίες με τις σοκολάτες, τα πατατάκια και δεδομένου του σωματότυπού της,  είναι να απορεί κανείς για το κατά πόσο είναι πράγματι μοντέλο.

Αν και ο ήρωας του Twilight μετά τον χωρισμό του με την Kristen έχει ειδωθεί με διάφορες αιθέριες υπάρξεις, οι φαν του βαμπιρο-ζευγαριού ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Rob και η Kristen δεν είναι μαζί. Μάλιστα η 24χρονή συμπρωταγωνίστριά του είχε αρνηθεί πολλαπλώς την πρόσκλησή του να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο.

Παρ’ όλα αυτά, οι «Robsten» φαν δεν πτοούνται και αναμένουν την συνάντησή τους στο κόκκινο χαλί των Καννών, μια συνάντηση που η Stewart η οποία πραγματικά προσπάθησε πολύ να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Robert (η οποία έγινε χίλια κομμάτια όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες όπου φαινόταν ξεκάθαρα πως τον απατούσε με τον σκηνοθέτη -παντρεμένο με 2 παιδιά- του Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders)!

Μένει μόνο να δούμε αν αυτή τη φορά το ζευγάρι του Twilight θα καταφέρει να αφήσει το παρελθόν στο παρελθόν ή αν η ιστορία αγάπης τους θα εξατμιστεί άδοξα (και οριστικά) στο πρώτο φως της ημέρας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT