Victoria Beckham : Μια φορά Spice Girl, για πάντα Spice Girl

Victoria Beckham : Μια φορά Spice Girl, για πάντα Spice Girl

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν έχει πει πως οι μέρες της σαν τραγουδίστρια έχουν παρέλθει οριστικά; Φαίνεται πως η Victoria Beckham δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του μικροφώνου.

Το «Τρίο της Σιγκαπούρης»  είναι η λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε η Victoria με τους φίλους της στα social media. H 40χρονη πρώην Spice Girl – νυν σχεδιάστρια μόδας, ξαπλώνει στο πιάνο με τα πόδια της σε γκρο πλαν, κλείνει τα μάτια και παρασύρεται σε μια λάγνα φωνητική ερμηνεία, στο πλάι του κομμωτή της Ken Paves, με τη μουσική συνοδεία της μακιγιέζ της Sarah Lucero… κι όλα αυτά στη Σιγκαπούρη .

Η Victoria Beckham, που βρίσκεται αυτή τη περίοδο στη Σιγκαπούρη, δημοσιεύει  συχνά σε Twitter και Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Ασία, με αρκετές πικάντικες πινελιές εδώ κι εκεί. Το Σάββατο δε, η Victoria έδωσε μια «εκ βαθέων» ματιά στο εντυπωσιακά βαθύ ντεκολτέ της σε μια φωτογραφία της ίδιας τραβηγμένη από ψηλά.

Η σχεδιάστρια βρέθηκε στην Σιγκαπούρη με σκοπό να παρουσιάσει την τελευταία κολεξιόν μόδας της, σε ιδιωτική εκδήλωση στο ArtScience Museum του ξενοδοχείου Marina Bay Sands. Με αφορμή την περίσταση μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία περιστοιχισμένη από κομψά μοντέλα, γράφοντας «Όμορφα μοντέλα φορώντας ρούχα Victoria Beckham. Μπορείτε να εντοπίσετε εμένα;».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τις φωτογραφίες!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT