Η Αnna Wintour και η Sarah Jessica Parker βαθμολογούν τους διάσημους!

Η Αnna Wintour και η Sarah Jessica Parker βαθμολογούν τους διάσημους!

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Anna Wintour και η Sarah Jessica Parker, βρέθηκαν καλεσμένες του show «Late Night with Seth Myers» , χαλάρωσαν, γέλασαν και μίλησαν για το λαμπερό event της Νέας Υόρκης, το Met Gala με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις διασήμων πρωταγωνιστών του θεάματος στο κόκκινο χαλί.  

«Συνήθως το ντύσιμο είναι κάτι που προβληματίζει τις γυναίκες, οπότε θέλαμε να το δυσκολέψουμε και τους άντρες για αλλαγή» αναφέρει χαρακτηριστικά η θρυλική διευθύντρια της αμερικανικής Vogue (1988-2013) Anna Wintour. «Παρ’ όλα αυτά δεν είχα ιδέα για το πανικό που θα προκαλούσε στους Νεοϋορκέζους αλλά και σ’ όλο το κόσμο το φετινό θέμα», συμπληρώνει και αποκαλύπτει πως έλαβε e-mail από τον σχεδιαστή Tom Ford, ο οποίος της διηγούταν πως πολλοί από τους λαμπερούς καλεσμένους κατέφευγαν σε αυτόν συγχυσμένοι (και εμφανώς πανικοβλημένοι) σχετικά με το φετινό dresscode «White tie and Decorations».

«Όχι μόνο εκατοντάδες άντρες κατέφυγαν σε αυτόν ,ώστε να τους εξηγήσει τι σήμαινε ο όρος “white tie”, αλλά ήταν εξαιρετικά προβληματισμένοι σχετικά με τις “διακοσμήσεις”», εξηγεί η Wintour στον παρουσιαστή, Seth Myers  λέγοντας πως: «Υπήρξαν μάλιστα κάποιοι που σκέφτηκαν πως οι «”Διακοσμήσεις” αναφέρονταν σε χριστουγεννιάτικα στολίδια και ρώταγαν αν ο σχεδιαστής θα μπορούσε να τους βρει μερικά».

Η Wintour και η συν-οικοδέσποινά της Sarah Jessica Parker βαθμολόγησαν αρκετούς από τους κομψούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων τον Tom Brady (ο οποίος παρά το άτοπο ντύσιμό του στάθηκε στο κόκκινο χαλί επάξια με την λαμπερή Gisele Bundchen στο πλάι του και την αυτοπεποίθηση του πιο σέξι αθλητή των ΗΠΑ), τον Jake Gyllenhaal, τον  Hugh Jackman, τον Kanye West, ενώ με διαφορά κομψότερος και εντός θέματος θεωρήθηκε ο Benedict Cumberbatch με το εντυπωσιακό του φράκο δια χειρός Ralph Lauren.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT