Αγάπα τον εαυτό σου με τα ελαττώματα του: η Cindy Crawford εκμυστηρεύεται πως έμαθε να αγαπά το δικό της

Αγάπα τον εαυτό σου με τα ελαττώματα του: η Cindy Crawford εκμυστηρεύεται πως έμαθε να αγαπά το δικό της

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 31 χρόνια στο χώρο του modeling, η Cindy Crawford παραδέχεται πως σε νεαρή  ηλικία ήθελε να κάνει επέμβαση ώστε να αφαιρέσει την ελιά-σήμα κατατεθέν της: «Τα παιδιά στο σχολείο με πείραζαν, κι έτσι ήθελα οπωσδήποτε να την αφαιρέσω», εξηγεί. Η αδερφή μάλιστα του supermodel επικροτούσε την απόφασή της να αφαιρέσει εκείνο το “σημάδι ασχήμιας”, όπως το αποκαλούσε. 

Τελικά ήταν η μητέρα της Cindy που την απέτρεψε: «Ξέρεις πώς μοιάζει η ελιά σου, δεν ξέρεις όμως πώς θα μοιάζει η ουλή» της είχε πει χαρακτηριστικά. «Τώρα έχει γίνει τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Είναι κάτι που κάνει τους ανθρώπους να με θυμούνται, και τις γυναίκες που έχουν το δικό τους σημάδι ομορφιάς να ταυτίζονται μαζί μου», δηλώνει το 48χρονο μοντέλο που το 2011 ξεκίνησε τη δική της σειρά περιποίησης προσώπου, “Meaningful Beauty”.

Μιλώντας για τη διεθνή της καριέρα, είπε πως το μυστικό έγκειται στο ότι: «Στην Ιταλία περνάω για Ιταλίδα, στην Νότια Αμερική περνάω για Λατίνα, ενώ στην Ελλάδα για Ελληνίδα. Είμαι τυχερή που έχω διεθνή χαρακτηριστικά.Υπάρχουν τόσα μέρη στο κόσμο με μελαχρινές γυναίκες».

Η Cindy Crawford που το 1995 ανακηρύχτηκε παγκοσμίως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο σύμφωνα με το Forbes, πλέον δεν κάνει πάνω από 2  editorial μόδας το μήνα, κι αυτά μόνο κατ’ επιλογήν. Σε ερώτηση σχετικά με το δικό της μυστικό για καλλίγραμμη σιλουέτα απάντησε πως η εβδομαδιαία διατροφή της περιλαμβάνει ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα για πρωινό, μια σαλάτα με κοτόπουλο το μεσημέρι και sushi για βραδινό, ενώ κρατά το δέρμα της ενυδατωμένο με πολύ νερό.

Ταυτόχρονα, για να διατηρήσει το δέρμα της σφριγηλό, επισκέπτεται την σάουνα του γυμναστηρίου της κάθε Δευτέρα: «Όταν βγαίνω από τη σάουνα και πάω στο ντουζ, νιώθω τόσο καθαρή όσο ποτέ. Με τον ιδρώτα φεύγουν όλες οι τοξίνες από τον οργανισμό και ύστερα κάνω ένα γρήγορο πέρασμα με κρύο νερό στο ντουζ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT