Μην το σκέφτεσαι… πάρε ρεπό!

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλεις να σπαταλήσεις μέρες από την άδειά σου γιατί ανυπομονείς να τις πάρεις όλες  μαζί το καλοκαίρι. Μήπως όμως χρειάζεσαι μία μέρα ρεπό άμεσα; Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για να κάνεις… κοπάνα από τη δουλειά, αύριο κιόλας!

Λατρεμένο μαξιλάρι!

Σε έχει επηρεάσει η άνοιξη τις τελευταίες ημέρες και τα πρωινά το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να αποχωριστείς το μαξιλάρι σου για να σηκωθείς να πας στη δουλειά! Ξέχνα το ξυπνητήρι και κοιμήσου όσο θες παραπάνω. Δελεαστικό;

Ώρα για ψώνια!

Σκέφτεσαι το σουπερμάρκετ χωρίς τον Σαββατιάτικο πανικό; Εκμεταλλεύσου μία καθημερινή πρωί για να κάνεις τα ψώνια της εβδομάδας και γιατί όχι; Να περάσεις μια βόλτα κι από τις βιτρίνες των αγαπημένων σου μαγαζιών. 

Στιγμές για δύο!

Μην κάνεις… κοπάνα μόνη σου. Ζήτα το ίδιο κι από το σύντροφό σου και περάστε μαζί μία αξέχαστη μέρα στην κρεβατοκάμαρα, ανανεώνοντας έτσι τη σχέση σας.

Μέρα περιποίησης!

Χρειάζεσαι μία ανανέωση; Αφιέρωσε την ημέρα κάνοντας αποτρίχωση, βάζοντας μάσκες, φτιάχνοντας τα μαλλιά σου και κάνοντας μανικιούρ και πεντικιούρ. Τα περιποιημένα άκρα είναι άλλωστε must τώρα που θα βάλεις τα πέδιλά σου.

Long weekend!

Ένα ρεπό στη μέση της εβδομάδας είναι ό, τι καλύτερο για να σου φανεί μικρότερη μέχρι το Σαββατοκύριακο. Αν όμως επιλέξεις να πάρεις το ρεπό σου Παρασκευή ή Δευτέρα, μπορείς να το συνδυάσεις με μία απόδραση σε κοντινό προορισμό της αρεσκείας σου. Έτσι θα καταφέρεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου μέχρι την μεγάλη θερινή άδεια!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT