Η απουσία που έφερε σε δύσκολη θέση τον διάδοχο του θρόνου

Η απουσία που έφερε σε δύσκολη θέση τον διάδοχο του θρόνου

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεμάτο λαμπερές παρουσίες ήταν το φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε ο πρίγκιπας William το βράδυ της Τρίτης στο Κάστρο Windsor. Πλήθος αστέρων από τον χώρο του κινηματογράφου και της μόδας τίμησαν τον Βρετανό γαλαζοαίματο, μεταξύ των οποίων η Kate Moss, η Cate Blanchett , η Emma Watson, η Helena Bonham-Carter ο Benedict Cumberbatch αλλά και ο σχεδιαστής Ralph Lauren.  Όμως όσο ηχηρές κι αν ήταν οι παρουσίες, τόσο, ή και περισσότερο, ήταν οι απουσίες. Η δούκισσα του Cambridge, Cate Middleton δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο δείπνο, προς απογοήτευση πολλών, αφού προτίμησε να μείνει στο παλάτι του Kensington με τον γιο τους George Alexander Louis.

Ο πρίγκιπας μάλιστα όταν συστήθηκε στο ζεύγος Lauren απολογήθηκε για την απουσία της Kate λέγοντας: «Λυπάμαι που η γυναίκα μου δεν είναι εδώ. Ίσως προτιμούσατε να ήταν εκείνη εδώ αντί για εμένα». Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο 74χρονος σχεδιαστής μόδας δήλωσε ενθουσιασμένος που θα γνώριζε τον William για πρώτη φορά, δεδομένου πως ήξερε την μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και συμμεριζόταν το ενδιαφέρον της για την καταπολέμηση του καρκίνου. O Ralph Lauren κατά τη διάρκεια του δείπνου μάλιστα, ανακοίνωσε πως θα χρηματοδοτούσε εξ ολοκλήρου την καινούρια πτέρυγα του νοσοκομείου, εξειδικευμένη στον καρκίνο του μαστού.

Το εντυπωσιακό φιλανθρωπικό δείπνο, οργανώθηκε με σκοπό να αναδείξει το έργο του Royal Marsden Hospital, στο οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο πρίγκιπας, ενώ η λίστα των 220 καλεσμένων περιελάμβανε φίλους και υποστηρικτές του νοσοκομείου. Σε δήλωσή του ο γοητευτικός κινηματογραφικός Sherlock Holms, κατά κόσμον  Benedict Cumberbatch, αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του νοσοκομείου και συμπλήρωσε πως: «Μακάρι απόψε να βοηθήσουμε τον κόσμο να μάθει το έργο του Royal Marsden, αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε εδώ. Μπορεί ο καρκίνος να μην είναι μια άγνωστη ασθένεια, μα σίγουρα πρέπει να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνταν οι έρευνες για την καταπολέμησή του».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT