Η νέα διατροφική επανάσταση της Jennifer Lopez

Η νέα διατροφική επανάσταση της Jennifer Lopez

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλο και περισσότεροι επώνυμοι του Hollywood αποφασίζουν να απαρνηθούν μια και καλή το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα και να ενστερνιστούν την vegan κουλτούρα. Μετά το ζεύγος Beyonce και Jay Z που αποφάσισαν να δοκιμάσουν την vegan διατροφή για 22 μέρες, ήρθε και η σειρά της Jennifer Lopez, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει μακροπρόθεσμα την αυστηρά χορτοφαγική της διατροφή, προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Η 44χρονη τραγουδίστρια, που στο παρελθόν είχε ξαναδοκιμάσει να κάνει αυτή τη δραστική αλλαγή στην διατροφή της, πλέον δηλώνει πως έχει αφαιρέσει οποιοδήποτε ζωικό προϊόν από τη διατροφή της, όμως παραδέχεται πως της λείπει το βούτυρο.

Η σταρ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης δήλωσε πως: «Το να είσαι vegan πρακτικά σημαίνει, όχι κρέας, όχι γαλακτοκομικά, μόνο χορτοφαγική διατροφή. Κι όμως νιώθεις καλύτερα και προτείνω την  vegan διατροφή, γιατί όταν ξυπνάς νιώθεις υπέροχα!»

Άλλοι διάσημοι χολιγουντιανοί αστέρες που έχουν υπάρξει vegans, είναι:

O Paul McCartney, η Brigitte Bardot, ο Bob Dylan, η Tina Turner, η Pamela Anderson, o Danny DeVito, o Tobey Maguire, η Cameron Diaz, η Katie Holmes, ο Dustin Hoffman, ο Brad Pitt, η Gwyneth Paltrow, o Joaquin Phoenix,  η Naomi Watts, η Alisa Milano,η Carrie Underwood, η Natalie Portman, o Richard Gere και η Gwineth Paltrow. Όχι και λίγοι θα λέγαμε…

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT