Ο Hugh Jackman γυμνός στο νέο X-Men

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ότι ο 45χρονος Hugh Jackman έχει σώμα που θα ζήλευαν και 25χρονοι δεν είναι νέο. Ο ακαταμάχητος ηθοποιός είναι γνωστό πως ασκείται έντονα και καθημερινά για να διατηρήσει το σώμα του σε φόρμα. Μέχρι στιγμής είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους «ατσάλινους» κοιλιακούς του σε πρώτο πλάνο και να ρίξουμε κλεφτές ματιές σε μερικά… πιο αποκαλυπτικά σημεία στην ταινία «Wolverine» το 2013. Φαίνεται όμως πως ο γοητευτικός «μεταλλαγμένος» υπερήρωας με τα θανατηφόρα νύχια  δεν έχει τελειώσει με τις εκπλήξεις και τις αποκαλύψεις!

Σύμφωνα με συνέντευξη του Hugh Jackman στο Men’s Health, η νέα ταινία των X-Men, «Days of Future Past» που έκανε την πρεμιέρα της το Σάββατο 10 Μαΐου στη Νέα Υόρκη, περιλαμβάνει και γυμνή σκηνή του κι όπως εξηγεί ο ίδιος: «Δεν είναι βέβαια λήψη από μπροστά, αλλά σίγουρα είναι ολόσωμη και ακατάλληλη για ανηλίκους». Αφοσιωμένος στο ρόλο του και την φυσική κατάσταση που απαιτεί, φαίνεται πως ο Hugh Jackman ξεκίνησε ακόμη πιο εντατική γυμναστική πριν αποκαλύψει στη μεγάλη οθόνη το σώμα του σε όλο του το μεγαλείο.

Η προσήλωση του μάλιστα είναι τέτοια που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Ξεκαθάρισα εξ αρχής πως ήθελα να γνωρίζω την ακριβή ημερομηνία που θα γυρίζαμε την σκηνή, και μου απάντησαν την 21 Μαΐου. Όταν τρεις βδομάδες νωρίτερα μου ανακοίνωσαν πως ίσως χρειαζόταν να την καθυστερήσουμε, ήμουν κάθετος. Τους είπα πως δε με ενδιαφέρει να καθυστερήσουν οτιδήποτε άλλο, αλλά εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα θα γυρίζαμε τη γυμνή σκηνή μου, ο κόσμος να χαλάσει!»

Σχετικά με το πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα γυμνασμένος και σε φόρμα, ο  ηθοποιός απαντά πως γυμνάζεται καθημερινά, ειδικά πριν τις δημόσιες εμφανίσεις του ή κάποια φωτογράφιση. «Στοιχηματίζω πως και στα επόμενα 10 χρόνια θα μου ζητάνε να κάνω πράγματα που απαιτούν φυσική κατάσταση. Είναι αρκετά δελεαστικό να κάνω απλά yoga, κολύμπι ή να παίζω τένις, αλλά σε περίπτωση που αδυνατίσω σίγουρα θα είναι δύσκολο να επαναφέρω τους μύες μου στη κατάσταση που είναι τώρα» εκμυστηρεύεται στο περιοδικό, προσθέτοντας: «Είναι πολύ πιο δύσκολο στα 45 απ’ ο, τι ήταν στα 30. Πρέπει να γυμνάζεσαι σκληρά. Είναι χάλια!»

Ο ηθοποιός πρόσφατα είχε περιπέτειες με την υγεία του, αφού είχε κάνει επέμβαση για καρκίνο του δέρματος δεύτερη φορά. Στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με το τσιρότο, ενώ στην πρεμιέρα στη Σιγκαπούρη άφησε ακάλυπτο το σημάδι στο πλάι της μύτης του. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Μαΐου.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δεις το σημάδι του ηθοποιού και το τρέιλερ της νέας του ταινίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT