Οι «Χίλιες και Μια Νύχτες» του Karl Lagerfeld στο Dubai

Οι «Χίλιες και Μια Νύχτες» του Karl Lagerfeld στο Dubai

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Karl Lagerfeld,ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας του Οίκου Chanel έχει καταφέρει να αλλάξει για πάντα το χώρο της μόδας αντλώντας έμπνευση από το μοντέρνο πνεύμα της εποχής του. Οι απρόσμενοι συνδυασμοί και η ασταμάτητη δημιουργικότητά του αποτελούν την πεμπτουσία του Οίκου Chanel: ένα απαράμιλλο μείγμα πολυτέλειας, μόδας και σοφιστικέ στυλ.

Ο  Karl Lagerfeld που αρέσκεται να μας ιντριγκάρει παρουσιάζοντας τις κολεξιόν του Οίκου Chanel με φόντο τα πιο εξωτικά και ιδιαίτερα μέρη, φέτος επέλεξε μια ακόμη πιο ξεχωριστή τοποθεσία . Αναφερόμαστε  σε ένα τεχνητό νησί στις χρυσαφένιες ακτές του Ντουμπάι. Πράγματι, μόνο ο Karl Lagerfeld θα μπορούσε να μετατρέψει αυτό το άγονο ερημονήσι σε ένα μικρό παράδεισο, σε διάστημα μάλιστα μερικών μηνών. Κι όλα αυτά ώστε οι ανατολίτικες αιθέριες υπάρξεις του Οίκου να έχουν το ιδανικότερο περιβάλλον να παρουσιάσουν τις νέες δημιουργίες της Chanel's Cruise collection. «Αυτή είναι η δική μου ρομαντική και μοντέρνα απεικόνιση από τις «Χίλιες και Μια Νύχτες» ανέφερε σε συνέντευξή του ο σχεδιαστής μόδας. Και φυσικά δεν υπήρχε ιδανικότερο μέρος για να το κάνει, από το εξωτικό Dubai, όπου Δύση και Ανατολή, παρελθόν και μέλλον, πραγματικότητα και ψευδαίσθηση συνδέονται με ένα τόσο μοναδικό τρόπο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το παιχνίδι με τις αισθήσεις  (και τις ψευδαισθήσεις) ήταν η βασική essence της βραδιάς, με περίτεχνα κοσμήματα και αξεσουάρ, σιλουέτες που παρέπεμπαν σε περασμένο αιώνα, μαλλιά με όγκο, αέρινα παντελόνια και ανατολίτικα slippers συνδυασμένα με εκείνο το μοναδικό τρόπο που κάνει τόσο ξεχωριστές τις δημιουργίες του Οίκου.

Η λίστα των λαμπερών καλεσμένων που παραβρέθηκαν στο event περιλάμβανε από γαλαζοαίματους, μέχρι και γνωστές ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων ηTilda Swinton,η Freida Pinto, και η Dakota Fanning.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT