Robyn Lawley: Οι καμπύλες επιστρέφουν δυναμικά και μας αρέσει πολύ

Robyn Lawley: Οι καμπύλες επιστρέφουν δυναμικά και μας αρέσει πολύ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακολουθώντας το τολμηρό παράδειγμα της Kate Upton που φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Sports Illustrated, φαίνεται πως το επόμενο πρόσωπο του περιοδικού για το 2015 θα είναι η σέξι Robyn Lawley, ένα από τα λίγα μοντέλα που επιδεικνύουν τόσο περήφανα τις καμπύλες τους και μάχονται ενάντια στο ρατσισμό των plus size μοντέλων στη πασαρέλα.

Η φωτογράφιση της ζουμερής Upton για το Sports Illustrated Swimsuit Issue, θεωρήθηκε από πολλούς σπάνιο φαινόμενο για τα δεδομένα του περιοδικού. Κάποια προγνωστικά όμως, θέλουν την  Robyn στην επόμενη φωτογράφιση για το περιοδικό, κι αυτό σίγουρα θα  σημάδευε μια νέα εποχή στο χώρο του μόντελινγκ, γεμάτη καμπύλες!

Το 24χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, που έχει εμφανιστεί παλιότερα σε καμπάνιες του Οίκου Ralph Lauren αλλά και αρκετά εξώφυλλα του περιοδικού Vogue, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Clique magazine πως: «Είμαι μοντέλο. Δε νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχει ο χαρακτηρισμός “plus size” μπροστά από αυτό».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το New York Magazine, η εντυπωσιακή Lawley εξήγησε πως θα ήθελε να αλλάξει την άποψη που κυκλοφορεί για τα plus size κορίτσια, και συνέχιζε λέγοντας: «Η μόδα θα έπρεπε να είναι καθρέφτης του κόσμου και να τον αντιπροσωπεύει. Πιστεύω πως κάθε πασαρέλα και κάθε editorial πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα διαφορετικά είδη σωμάτων και προσώπων». 

Μπορεί να μην έχει αποφασισθεί ακόμη ποίο μοντέλο θα καταφέρει να γίνει το πρόσωπο του Sports Illustrated Swimsuit Issue για το 2015, όμως σίγουρα χαιρόμαστε που βλέπουμε πως η Lawley βρίσκεται ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, και μάλιστα με τόσο καλές πιθανότητες.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες φωτογραφίες της Robyn Lawley.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT