Ρούχα για πραγματικές γυναίκες από τη Sofia Vergara

Ρούχα για πραγματικές γυναίκες από τη Sofia Vergara

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μπλε ηλεκτρίκ κολλητό φόρεμα που αναδεικνύει τις χυμώδεις καμπύλες της και με σκανταλιάρικη διάθεση, η Sofia Vergara  παρουσιάζει το καινούριο διαφημιστικό σποτ για την νέα κολεξιόν ρούχων «Sofia» της αμερικανικής αλυσίδας καταστημάτων «Kmart».

Η συνεργασία της Sofia Vergara με την Kmart ξεκίνησε το 2011, και οι περισσότερες από τις δημιουργίες της κοστίζουν κάτω από 50$. Το 41χρονο μοντέλο δηλώνει πως θέλει τα ρούχα της να γεμίζουν τις γυναίκες που τα φορούν με αυτοπεποίθηση και με ένα αίσθημα πολυτέλειας, χωρίς απαραίτητα να ξοδέψουν μια περιουσία γι’ αυτό το σκοπό.

Η χυμώδης παρουσία της κολομβιανής σταρ είναι διάχυτη στη διαφήμιση, όπου με το ταμπεραμέντο της παροτρύνει τους σχεδιαστές  που δουλεύουν πάνω στα σχέδια της κολεξιόν, να δημιουργήσουν ρούχα για γυναίκες με καμπύλες. Γελώντας τους εξηγεί πως: «Δεν μπορείς να σχεδιάσεις μια γυναίκα με ευθείες γραμμές!»

Όμως  παρά το σύνθημα «δούλεψε με αυτά που έχεις» της σειράς ρούχων της, η Vergara έχει παραδεχτεί παλιότερα σε συνέντευξή της στο CNN πως έχουν υπάρξει στιγμές που ακόμη κι εκείνη δεν ένιωθε καλά με το σώμα της, ειδικά  στην εφηβεία: «Σαν γυναίκες πάντα έχουμε ανασφάλειες. Δεν είμαστε ευχαριστημένες με τίποτα!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT