Η Jane Fonda είναι μεγαλύτερη σε ηλικία εκπρόσωπος cosmetics στον κόσμο

Η Jane Fonda είναι μεγαλύτερη σε ηλικία εκπρόσωπος cosmetics στον κόσμο

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επισκιάζοντας τις νεανικές παρουσίες που βρέθηκαν την Τετάρτη 14/5 στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, η εκθαμβωτική Jane Fonda, μίλησε  στο Hollywood Reporter για τον λαμπερό ευρωπαϊκό θεσμό και για την εμπειρία της ως η «μεγαλύτερη σε ηλικία εκπρόσωπος cosmetics στον κόσμο».

Αναμφίβολα, η δυναμική παρουσία της στην πρεμιέρα του φετινού 67ου φεστιβάλ των Καννών, με την κατακόκκινη δημιουργία Elie Saab Fall 2013 Couture, ήταν μια ηχηρή δήλωση πως ο χρόνος όχι μόνο δεν την αγγίζει, αλλά μάλλον την ομορφαίνει ακόμη περισσότερο.

Η 76χρονη Jane Fonda, ποζάρει στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ και μαγεύει ως εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών L’Oreal.

Ακόμη κι αν η προσοχή ήταν στραμμένη στους κινηματογραφικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς και την πρεμιέρα της ταινίας «Grace of Monaco», η εκθαμβωτική σταρ με το ρουμπινί φόρεμά της, έκλεψε τις εντυπώσεις, μίλησε για την πολύχρονη εμπειρία της στο Φεστιβάλ και μοιράστηκε τα δικά της μυστικά ομορφιάς.

Βραβευμένη με 2 Όσκαρ  Καλύτερης Ηθοποιού το 1972 και το 1979, η Aμερικανίδα ηθοποιός, είναι εκπρόσωπος της εταιρίας L’Oreal και «η μεγαλύτερη σε ηλικία εκπρόσωπος cosmetics στον κόσμο», όπως είπε αστειευόμενη σε δήλωσή της στο κόκκινο χαλί της γαλλικής Riviera, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Σε συνέντευξή της το 2012 η πολυτάλαντη ηθοποιός είχε δηλώσει πως: «Όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πόσο χαρούμενη νιώθω. Πραγματικά δεν το περίμενα!» και φαίνεται πως το εννοεί, αφού δείχνει λαμπερή, φρέσκια και γεμάτη ενέργεια.

Μιλώντας για την πολύχρονη εμπειρία της στο Φεστιβάλ, αναφέρει πως έχει αλλάξει αρκετά με την πάροδο των χρόνων, καθώς «ενώ ξεκίνησε ως εορτασμός της μεγάλης οθόνης, πλέον ελκύει την προσοχή των κορυφαίων εταιριών ομορφιάς, μόδας και κοσμημάτων».

Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της; Ένας καλός, χορταστικός ύπνος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT