Οργάνωσε την ντουλάπα σου και νίκησε το άγχος

Οργάνωσε την ντουλάπα σου και νίκησε το άγχος

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά η σωστή οργάνωση σε βοηθάει στην καταπολέμηση του άγχους. Οργανώνοντας σταδιακά τη ζωή σου από το συρτάρι του γραφείου σου, μέχρι τη ντουλάπα σου. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις χρόνο και θα αποφύγεις το καθημερινό στρες που σου προκαλεί η σκηνή του να στέκεσαι μπροστά στην ντουλάπα αναφωνώντας ότι δεν έχεις τι να βάλεις.

Διάβασε μερικά tips για να οργανώσεις σωστά τη ντουλάπα σου!

Ανά εποχή!

Ο χειμώνας πέρασε, το καλοκαίρι έρχεται, αν δεν το έχεις κάνει ακόμα ξεχώρισε τα καλοκαιρινά και τα χειμερινά σου ρούχα. Κρύψε στο πατάρι τα χειμερινά, και δοκίμασε όλα τα καλοκαιρινά σου. Ζήτα από τις φίλες σου να κάνουν το ίδιο. Ό, τι ρούχα δεν σας κάνουν ή τα έχετε βαρεθεί κάντε ένα bazaar ανταλλαγής. Έτσι θα αποκτήσετε ολοκαίνουρια γκαρνταρόμπα χωρίς κανένα έξοδο!

Ανά υποχρέωση!

Αν διαθέτεις δύο ντουλάπες είναι ιδανικό! Ξεχώρισε τα ρούχα της δουλειάς από τα ρούχα που φοράς στη βόλτα ή στο γυμναστήριο και τοποθέτησε αυτά που χρησιμοποιείς συχνά σε εύκολη θέση. Τα ρούχα που χρησιμοποιείς σπάνια, όπως φορέματα για γάμους και βαφτίσεις, καλύτερα να τα έχεις αποθηκευμένα στο πίσω μέρος της ντουλάπας.

Ανά είδος!

Ξεχώρισε τα φορέματα, από τα πουκάμισα, τα εσώρουχα από τις κάλτσες, τα παντελόνια από τις φούστες και μετέτρεψε τη ντουλάπα σου σε ένα μικρό κατάστημα ενδυμάτων.

Extra tip: Ήδη έχεις καταφέρει να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο από την πρωινή σου διαδικασία προετοιμασίας. Για extra χρόνο, όσο κουρασμένη κι αν είσαι, προσπάθησε να επιλέγεις τα ρούχα σου για τη δουλειά από το προηγούμενο βράδυ. Αυτά τα 10 λεπτά που θα κερδίσεις το πρωί, μπορείς να τα αφιερώσεις σε επιπλέον ύπνο ή σε ένα απολαυστικό πρωινό!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT