Η κόρη του Sean Penn, Dylan, φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της

Η κόρη του Sean Penn, Dylan, φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κόρη του Sean Penn και της Robin Wright, Dylan, φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της, φορώντας ένα δαντελωτό σουτιέν και σλιπ για την καμπάνια της εταιρίας «Bonds».

Η Dylan Penn ποζάρει άνετη μπροστά στο φακό, έχοντας «κληρονομήσει» το γονίδιο της star από τους διάσημους γονείς της, τον ηθοποιό Sean Penn και το μοντέλο και πρωταγωνίστρια του House Of Cards, Robin Wright. Η 23χρονη ανακηρύχτηκε ως το πρόσωπο της Bonds underwear και  μέρος των πρώτων της καθηκόντων ήταν η παιχνιδιάρικη φωτογράφισή της με τα εσώρουχα του brand. 

Πρόσφατα η Dylan υπέγραψε συμβόλαιο με το κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων «Premier Model Management», με την επικεφαλής Emily Sykes να δηλώνει πως: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Dylan. Αντιπροσωπεύει επάξια το σύγχρονο μοντέλο, είναι μούσα και η προσωπικότητα σε συνδυασμό με το ταλέντο φανερώνουν ότι έχει πολλές δυνατότητες». Η Dylan ακολουθεί τα βήματα της Miranda Kerr που ήταν επίσης στο παρελθόν το πρόσωπο του Αυστραλιανού brand.

Ο Sean και η Robin είχαν εγκαταλείψει το Los Angeles τη δεκαετία του ’90 για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, την κόρη τους Dylan και το γιο τους Hopper στο Ross, μία μικρή πόλη έξω από το San Francisco στην California. Έτσι η Dylan είχε μία φυσιολογική όπως η ίδια την χαρακτηρίζει παιδική ηλικία. «Είχα μία φυσιολογική ζωή χάρη στους γονείς μου. Μεγάλωσα έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με άλλα παιδιά διάσημων γονιών. Είμαι ένα απλό εργαζόμενο 23χρονο κορίτσι και όλα τα χρωστώ στους γονείς μου», δηλώνει στην Daily Telegraph το μοντέλο.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δεις την φωτογράφιση. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT