Madonna και Kate Perry βγάζουν τα μαστίγια

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Madonna κρατά καλά τα σκήπτρα του τίτλου της ως «Bασίλισσα της Ποπ», ενώ η Kate Perry δουλεύει σκληρά για να αποκτήσει τον δικό της. Αυτή τη φορά, η «βασιλική» τους αντιπαλότητα έγινε το θέμα της νέας τους κοινής φωτογράφισης που θα κυκλοφορήσει με το καλοκαιρινό τεύχος του V Magazine.

Το teaser και το θέμα της φωτογράφησης θέλει τις δυο σταρ σε ρόλους θύτη-θύματος, ντυμένες με μαύρα δερμάτινα φορέματα και κατακόκκινα χείλη.

Στο ένα teaser η λεζάντα αναγράφει «Madonna….and guess who?», με την βασίλισσα της ποπ σκυμμένη στα γόνατα και την Kate στο περιθώριο της φωτογραφίας  να κρατά στα χέρια της κάτι που μοιάζει με μαστίγιο.

Στο άλλο, όπου η λεζάντα αναγράφει «Katy Perry…and guess who?», η σταρ ποζάρει ξαπλωμένη στο πάτωμα προσπαθώντας να ανακτήσει το «μαστίγιο» από τα πόδια της Madonna που φαίνονται στο περιθώριο. Οι δύο τραγουδίστριες δημοσίευσαν τις φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram κι όλοι αναμένουν την φωτογράφιση.

Η Madonna έχει πουλήσει μέχρι στιγμής πάνω από 300 εκατομμύρια άλμπουμ και θεωρείται ευρέως ως η τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Η Kate Perry από την άλλη, έχει πουλήσει σχεδόν 11 εκατομμύρια άλμπουμ, ενώ  αυτή την περίοδο κάνει την πρώτη της παγκόσμια περιοδεία, με τίτλο «Prismatic World Tour».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τις δύο σταρ!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT