H Halle Berry έκανε την Ellen DeGeneres να κοκκινίσει!

H Halle Berry έκανε την Ellen DeGeneres να κοκκινίσει!

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που η Halle Berry  παραδέχτηκε πως η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν κάτι που δεν είχε προγραμματίσει και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ellen DeGeneres, η εκθαμβωτική μαμά, ξεχείλιζε από ειλικρίνεια, χιούμορ και αυθορμητισμό.

Η 47χρονη ηθοποιός, σύζυγος του Olivier Martinez και μητέρα της εξάχρονης Nahla από την προηγούμενη σχέση της με τον Gabriel Aubry, έφερε στον κόσμο το γιό της, Maceo, στις 5 Οκτωβρίου του 1013: «Οι γιατροί το αποκαλούν γηριατρική εγκυμοσύνη. Ήταν ένα πραγματικό θαύμα, δεδομένου πως είχα αρχίσει ήδη να δείχνω συμπτώματα εμμηνόπαυσης», παραδέχεται τονίζοντας πως: «Δεν πίστευα πως θα μπορούσα να κάνω ξανά παιδί, και σίγουρα δεν πίστευα πως θα μπορούσα να ξαναπαντρευτώ, οπότε έμαθα να μη λέω ποτέ “ποτέ”».

Η εξωτική Halle, που μόνο 47 χρονών δεν μοιάζει, εκμυστηρεύτηκε στην DeGeneres την πεποίθησή της, πως η γέννηση του νεώτερου μέλους της οικογενείας έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τις προσευχές της κόρης της για ένα αδερφάκι: «Θυμάμαι την Nahla να προσεύχεται συνέχεια για περίπου ενάμιση χρόνο για ένα αδερφάκι και μια κουκέτα και τελικά τα απέκτησε και τα δυο! Μόνο οι προσευχές της θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Στην ηλικία μου ειλικρινά δεν πίστευα πως μπορούσε να συμβεί».

Η Λατίνα ηθοποιός δεν ντράπηκε να αναφερθεί και στον θηλασμό των παιδιών της, και τι κάνει αγόρια και κορίτσια να ξεχωρίζουν από κούνια, σε τέτοιο ειλικρινή και αυθόρμητο βαθμό, που έφερε σε αμηχανία την βασίλισσα του χιούμορ, Ellen DeGeneres!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT